Přejít na menu Přejít na obsah

Rising Appalachia vystoupí 10. července ve Stromovce!

2. 7. 2019

Redakce Novinky

Rising Appalachia se vrací po roce do Prahy s novým albem Leylines! Koncert se uskuteční 10. července v novém prostoru Výstaviště Gauč ve Stromovce. Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut.cz. Koncert pořádají Everything Goes booking a Sacred Chants.

Lea a Chloe Smith se narodily a vyrostly v městské jungli Atlanty v Georgii, svoje smysly a instinkty zostřily v horách Appalachie a sladily se v ulicích New Orleans při nesčetném množství buskerských vystoupení. Přitom vypracovaly 8 alb, ve kterých propojily několik hudebních vlivů s jejich vlastními jižanskými kořeny. Kapela našla svou mezinárodní fanouškovskou základnu také díky neúnavnému aktivismu a tvrdohlavé nezávislosti.

Ze sester se tak staly hudebnice na plný úvazek, vystupovaly na festivalech v Americe, v Evropě nebo v Indii. Uvědomily si ale, že vystupování může být jen jedna složka jejich celkové vize, která zahrnuje obhajobu sociální, rasové i environmentální spravedlnosti a práv domorodých obyvatel.

10. července je opět uvítáme v Praze v "Gauči" ve Stromovce! Supportem bude Adrian Atma a tato velkolepá etno party se rozjede od 19. hodin. Vstupenky jsouk mání zde, facebooková událost potom na tomto odkaze.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace