Přejít na menu Přejít na obsah

ROXY čeká v září tvrdý DnB line up v čele s Audio a Counterstrike

21. 8. 2017

Redakce Novinky

Poslední zářijový víkend ROXY zažije tvrdý DnB line-up. Za decky se vystřídá britský producent Audio a Counterstrike. Od obou můžete čekat spoustu energie, nemilosrdnou tvrdost a surové kompozice. Připravte na 29. září veškeré síly, protože nikoho šetřit nebudou. 

Na scéně se Audio pohybuje už přes deset let, ale už jako teenager patřil do drum`n`basse a jungle scény a pořádal v Londýně své vlastní parties. Svým debutem “To the Edge Of Reason” v roce 2008 na sebe upoutal pozornost Ed Rushe a Virus Recordings a tak s tímto labelem podepsal smlouvu. Následovalo několik průlomových hitů jako VacuumHeadroom nebo remix  Optiv & BTK Sabretooth a další 3 alba v relativně krátké době, aby dokázal veřejnosti svůj zápal pro věc a pravého ducha DnB. Jeho nemilosrdně tvrdá produkce připoutala i pozornost Andyho C a tak se v roce 2014 stal součástí RAM Records. Snaží se posouvat hranice DnB až po nejzazší okraj, je nekompromisní a kreativní, což třeba dokazuje jeho set s A.M.C. Je také proslulý svými dvojitými dropy, kterými dostává fanoušky do naprostého šílenství.

Za decky ho doplní projekt z Kapského Města Counterstrike. Původně dvoučlenný projekt je dnes zastoupen většinou už jen Justinem Scholtemeyerem, který ale na své síle určitě neztrácí. Zakládá si na živelnosti, surových kompozicích a vysoce energickém zvuku inspirovaným metalem, technem nebo techstepem. Průkopník DnB na Africkém kontinentu se s nikým mazlit nebude, jak se můžete přesvědčit v jednom z jeho setů. Buďte ready, protože 29. září zažije ROXY pořádně tvrdou nálož hned se dvěma headlinery.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace