Přejít na menu Přejít na obsah

Rozhovor s Airscape před blížícím se Trancefusion The Legends


Svenson & Gielen je belgická trance skupina složená ze Svena Maese a Johana Gielena. Tito pánové odehrají na Blížícím se Trancefusion The Legends již 11. října. Akce se koná jako vždy ve Fóru Karlín.

Oba dva jste hráli na Tracefusion Power of Elements a Johan hrál na několika Trancefusion Old School edicích. Jak se vám hrálo v Praze a co můžeme od vašeho setu za tři týdny očekávat?

Hrozně rádi hrajeme v jednom z nejhezčích evropských měst. Lidi jsou tu vždycky nadšení a plní energie.11. října můžete očekávat hodinu s některými z nejlpších klasických tracků od Airscape a možná přidáme i několik zbrusu nových věcí ze studia!

Necháváte remixovat starší tracky od Airscape a všechny jsou vysoko v chartech. Remix “Physical Overdrive” od Darrena Portera a remix “L´Esperanza” od Jordana Suckleyho a Jamese Rigbyho jsou mezi top 100 na Beatportu. Co si myslíte, že je klíčem k tomuto úspěchu?

Klíčem k úspěchu je zůstat oběma nohama na zemi a být věrný kolegům, fanouškům a hlavně sobě. Originály těhto klasických tracků měli tenkrát tak velký vliv, že jsou inspirací nové generaci producentů. 

Můžeme v nejbližší době očekávat něco nového?

Určitě! V pondělí 13. října, hned po Trancefusion The Legends nám vychází na High Contrast Recordings nový single “Manami’s Theme” (Original + Stereojackers vs. Mark Loverush Remix). Kromě toho jsme udělali oficiální remix jednoho z největších trancových klasiků. O tom vám prozradíme brzy víc.

Kdybyste si mohli vybrat jakéhokoliv hudebníka, se kterým byste mohli pracovat, kdo by to byl a proč?

My pracujeme s vokalisty a producenty, kteří žijou láskou k hudbě.

Airscape jste založili v roce 1992, to znamená před více než dvaceti lety. Měli jste mezitím několik přestávek a několik změn v obsazení. Co ale drží Airscape při životě déle než dvě desetiletí?

Všechny naše skladby mají silné melodie, které vám zůstanou v hlavě celý den. Jsou plné energie a dají se poslouchat při každé náladě.

Jak si myslíte, že bude trancová scéna vypadat za deset let?

Těžko říct. Trance je ve světě stále populární a jeho styl se mění a vyvíjí. Trance nikdy zcela nezmizí!

Kdo jsou vaše legendy?

Tiësto a Chicane

Chcete něco říct svým fanouškům?

Moc se těšíme, že budeme hrát na Trancefusion The Legends a už připravujeme speciální edity a skladby, které budeme hrát. Určitě to bude nezapomenutelná noc!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace