Přejít na menu Přejít na obsah

Show století: Kapitán Demo se svou crew rozdivočil FunPark


To, co naši reportéři zažili v sobotu 7. srpna ve Funparku u olomoucké galerie Šantovka, o tom budou hodně dlouho vyprávět snad i svým vnoučatům. Do hustého dýmu totiž Olomouc zahalil Kapitán Demo a jeho "bráškové", a společně vytvořili nezapomenutelnou show. Takovou interakci s publikem jsme snad ještě nikdy nezažili.

I když ten den měli "bráškové" dvoják a zdálo by se, že z Olomouce budou do Znojma přímo spěchat, odvedli naprosto precizní a nezapomenutelnou show. A o té je jejich hudba a koncertní program především. Na pódiu se od začátku až do konce něco dělo. A kdyby jen na pódiu! FunPark skýtá spoustu možností pro celou rodinu, jak se přijít zabavit, a na pódium je například skvostný výhled z kontejneru s barem Jack Daniel's a VIP zónou. A právě tam se "bráškové" také vydali poté, co se vrhli do publika, vyzvali své fanoušky k vytvoření kruhu a zapěli megahit Zlatíčka. V tom se právě zpívá "Udělejme kruh, pojďme se objímat, každýmu z vás chci lásku dát". Během večera pak zazněly písně jako Kouzlo, ADHD, Řekni mámě, ať ti koupí Bentley nebo Man Power.

Musíme konstatovat, že nejvytíženejší osobami byli ten večer fotografové, které Demova crew svým neustálým pobíháním dostatečně zaměstnala. Demovi kluci byli prostě všude, byl jich plný FunPark a show bychom nazvali přímo interaktivní, ne-li radioaktivní. Nedokážeme si ani představit, co se muselo dít již ve výše zmiňovaném Znojmě, kde odehráli svoji pozdní večerní show. Pokud v Olomouci ze sebe vydali takové množství energie, budeme sledovat naše reportérské kolegy z jižní Moravy.

V pátek 13. srpna se ve FunParku chystá další jedinečná akce. Vystoupí zde totiž světově uznávaná tribute kapela legendárních Roxette, která si říká The RockSet - Roxette World Tribute Band. Koncert tak bude vzpomínkou na úžasnou Marii Frederiksson, která nás bohužel před necelými dvěma lety opustila. Vstupenky jsou dostupné za nejnižší garantovanou cenu v Jack's Cowhouse Baru přímo ve FunParku nebo v síti SMS Ticket.

Text: Milan Papežík, Adam Ilgner
Foto: Milan Papežík

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace