Přejít na menu Přejít na obsah

Slza v Olomouci: Publikum dospělo, písničky zůstávají


Naše návštěvy kulturních akcí ve Funparku u Šantovky pokračovaly koncertem skupiny Slza. Olomouc byla jednou ze zastávek turné, které si kapela na toto léto naplánovala, a pro tento rodinný koncert snad ve městě nemohla existovat lepší lokace. Funpark totiž nabízí skvělou zábavu po celé léto pro všechny věkové kategorie.


Skupina Slza se již etablovala na naší popové scéně a je jednou z nejžádanějších kapel mladé generace. Pánské duo Petr Lexa a Lukáš Bundil se před pár lety dostalo na výsluní – a chlapci se stali idoly nejedné slečny. Těmto fans bylo tehdy v roce 2016 možná kolem čtrnácti let, od té doby však fanouškovská základna Slzy dospěla a na koncerty dnes chodí spíše ukáznění a už skoro dospělí mladí lidé. V Olomouci ve Funparku u Šantovky se jich sešla pěkná řádka.


Slza předvedla svou současnou stálou koncertní show s kapelou, Funparkem u Šantovky se nesly tóny jejich známých skladeb, které před pár lety válcovaly éter a ještě dodnes odněkud z rádií zaznívají. Mohli jsme tak slyšet songy jako Holomráz, Katarze, Lhůta záruční, Chmýří pampelišek, Celibát nebo úplně nejnovější Bouři. Bylo to milé zpestření pátečního večera a snad všichni nadšenci odcházeli s úsměvem na tváři. Kluci po koncertě natočili pro Hudební scénu krátkou videozdravici, kterou si můžete pohlédnout na našem Instagramu.


Slza pokračuje ve svém letním turné, při kterém se zastaví na několika místech po celé ČR. Turné probíhá až do konce prázdnin.

Termíny:
31. 07. 2021 Baška
07. 08. 2021 Hrad Opálka,
13. 08. 2021 Praha (Kemp Letňany)
14. 08. 2021 Louny
15. 08. 2021 Zámek Opočno
21. 08. 2021 Žlutice
25. 08. 2021 Chotěboř
27. 08. 2021 Karlovy Vary
28. 08. 2021 Hustopeče nad Bečvou


Text: Milan Papežík, Ivana Drapová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace