Přejít na menu Přejít na obsah

Tata Bojs zvedli Olomoučanům náladu po prohraném fotbalovém Euru


V sobotu 3. července jsme byli opět na Paloučku u S-klubu, kde se letos v létě zase čile koncertuje. Tentokrát hráli Tata Bojs, a to, co jsme viděli a slyšeli, předčilo veškerá naše očekávání.


Mohly by závidět i světové hvězdy
I když český fotbalový tým toho dne nepostoupil na Euru, Tatáči všem přítomným zahnali splín a od první sekundy začala velkolepá show. Taneční kreace, humor a bezvadná komunikace s publikem – tím vším se vyznačovala bezmála dvouhodinová show. Na pódiu se pořád něco dělo, zvuk byl čistý jako křišťál a show by jim mohly závidět i velké světové hvězdy.


Není malých rokenrolí
Kapela je známá originálním přístupem k muzice samotné i k textům. Na olomouckém koncertě hrála především pecky z nové desky, ale i starší známé kousky. Při refrénu „Není malých rokenrolí“ písně Pěšáci pařil snad každý, kdo se v areálu na paloučku u S-klubu nacházel. Nechyběla velká obrazovka s efekty, které dokreslovaly skvělou atmosféru. Kromě jiného byly doplněné o útržky z videoklipů „Tatáčů“. V neposlední řadě je třeba zmínit příjemný, přátelský přístup kapely, která pro nás ochotně natočila zdravici.


Těšíme se zase příště, protože to si rozhodně nenecháme ujít!

Text: Milan Papežík, Lenka Jochcová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace