Přejít na menu Přejít na obsah

The Tap Tap představí svůj nový videoklip již tuto sobotu na festivalu Pojď dál - VSTUP ZDARMA


Již tuto sobotu představí svůj nový videoklip Noha na kolejích kapela The Tap Tap na již pátém ročníku festivalu hudby a pohybu Pojď dál, který se koná již tuto sobotu 13. května v parku Folimanka pod Nuselským mostem a v areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě. Premiéra proběhne během jejich podvečerního koncertu. Vstupné na obě části festivalu je zdarma. Začínáme již v 10 hodin dopoledne.
 
Kromě slaňování Nuselského mostu na invalidních vozících, které bývá hlavní atrakcí dopoledního programu v parku Folimanka zde letos od 11 hodin zahraje skvělá kapela Sto zvířat. Od 15 hodin začne hudební program druhé části festivalu v areálu Jedličkova ústavu a škol, kde postupně zahrají kapely Tam Tam Batucada, KEKS a The Tap Tap. A právě součástí koncertu The Tap Tap bude premiéra nového videoklipu ke skladbě Noha na kolejích, která vznikla na motivy legendární skladba Rosa na kolejích Wabiho Daňka a životního příběhu hudebníka Lou Fanánka Hagen. V klipu účinkují: Jiří Holzmann, Agáta Prachařová, Dáda Patrasová, Kamil Střihavka, Wabi Daněk a Lou Fanánek Hagen.
Na obou místech bude široká nabídka občerstvení a zábavných aktivit pro děti i dospělé ve formě sportovních stanovišt sportů pro hendikepované, které si budou moci všichni vyzkoušet.
 
více informací na www.pojddal.cz
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace