Přejít na menu Přejít na obsah

Traktor Control S8 - Vlajková loď od NI


Společnost Native instruments (NI) představila koncem roku 2014 svůj bezkonkurenční model S8. Tato špičková konzole dosáhla několika vylepšení a změn, přičemž tou zásadní změnou je absence tzv.Jog Wheels.

Jedná se o nejvyšší třídu konzolí od NI. Její precizní design podtrhly dva displeje, umístěné přímo na konzoli. Nejedná se ale o jedinou a vyjímečnou změnu, jelikož s tímto řešením již zapracovali konkurenční výrobci dříve. Konzole S8 se vymyká standardům především proto, že jako první DJ konzole přináší variantu bez Jog Wheelů.

V NI si moc dobře uvědomují hit dnešní doby, kdy je systém srovnávání tracků postaven spíše na tlačítkové synchronizaci, než na dohánění pomocí jogů. Tento systém společně ve spolupráci se softwearem Traktor patří k nejvyužívanějším metodám, na hudebním poli DJ konzolí. Spolupráce programu a hardwearu je téměř na dokonalé úrovni a u nového modelu by tomu nemělo být jinak.

 

 

Jak se projeví tento převratný kousek v praxi ukáže čas. K testování byl poskytnut S8, těm nejuznávanějším profesionálům na poli Djingu. Zařádil si na něm Carl Cox, který je podle prvních dojmů s tímto přelomovým kouskem nadmíru spokojen. jelikož se jedná o vlajkovou loď NI, tak i pořizovací cena tomu odpovídá. Aktuálně je možno pořídit NI S8 za cenu okolo 28 000Kč.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace