Přejít na menu Přejít na obsah

TRANCEFUSION – POWER OF ELEMENTS odstartuje 19.4.

3. 2. 2014

Redakce Novinky

Průmyslový Palác v Praze již brzy znovu oživne pod rytmy trancové hudby v rámci akce Trancefusion Power of Elements. Tato živly nabitá party vypukne 19. 4. 2014 a její 13. hodinový program bude servírovat čistý trance svým fanouškům z celého světa. Tento rok se mohou těšit na exkluzivní sety světových DJ, kteří byli poskládáni do silného line-up tak, aby uspokojili i ty nejnáročnější posluchače této hudby. Ti se mohou nechat uchvátit na hlavní stage zejména vystoupeními od Ferry Corsten, Aly & Fila b2b John O’Callaghan, BT, Solarstone, Andrew Rayel, Sean Tyas, John Askew, Beat Service, Ferry Tayle b2b Manuel le Saux, Darren Porter a ReOrder b2b Thomas Coastline. Mezi speciálními hosty vystoupí Christian Burns, který doplní tyto DJ svým zpěvem.
 
Na své druhé speciální stage Trancefusion, která bude výzdobou připomínat klub, nabídne svým fanouškům tříhodinový set namixovaný od Johana Gielena. Ten bude následován DJ jako jsou Cor Fijneman, Virtual Vault a Three Drive.  Mimo jiné Johan Gilen složí track pro tuto Trancefusion, který se stane její hymnou.
 
Silný line up a neobvyklá délka této akce není jediné na, co se mohou návštěvníci těšit. Další novinkou, která je tentokrát čeká, je rozdělení této akce. Jak již název Power of Elements napovídá, program bude tematicky rozdělen do čtyř bloků dle živlů, tedy vody, země, vzduchu a ohně. Těmto živlům budou uzpůsobeny různé dekorace, efekty, vizualizace, kostýmy a další.
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace