Přejít na menu Přejít na obsah

Trancefusion - The Legends již brzy v novém Forum Karlín

10. 9. 2014

Redakce Novinky

V sobotu 11. října se uskuteční dlouho očekávaná trancová party Trancefusion The Legends pořádaná agenturou BTL. Půjde o největší událost klasického trancu, která se na 10 hodin rozezní v Praze. Tato akce naservíruje svým fanouškům klasický trance, díky kterému se účastníci vrátí o několik let zpátky, kdy právě tento žánr byl velmi oblíbeným.

Jak již z názvu vyplývá, na této akci se představí 11 legend světové elektronické hudby, jejichž působení se zapsalo do historie hudební scény. Fanoušci se mohou těšit na světoznámé DJ jako je Kai Tracid, Rank1, Talla2XLC, M.I.K.E. Push a mnoho dalších, kteří namixují 10 exkluzivních hodinových „old school“ setů, z nichž jeden bude ve formě B2B setu. Navíc si vůbec poprvé na Trancefusion zahraje zahraniční DJka Marusha.

Další novinkou je místo konání této akce. Trancefusion bude tentokrát probíhat v nových multifunkčních prostorech Forum Karlín v Praze. Tento klub se může pyšnit novými a moderními prostory vhodnými pro taneční akce, a aby poskytl svým návštěvníkům jen to nejlepší, jsou v něm využity ty nejmodernější technologie a nejnovější design. Organizátoři se zejména postarají o to, aby zvuk byl čistý a hlasitý a posluchači si tak mohli užít hudby až do rána.

Takže v kombinaci s 11 proslulými DJ pro vás bude tento večer určitě nezapomenutelným zážitkem!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace