Přejít na menu Přejít na obsah

Trancefusion - Time to Say Goodbye se blíží

5. 3. 2015

Redakce Novinky

Po čtyřech letech svého působení v České republice Trancefusion končí! Tato značka během svého působení uspořádala nespočet perfektních trance party, na které se sjížděli fanoušci ze zemí střední Evropy a někdy i z celého světa.

Ovšem Trancefusion se velmi stylově rozloučí svou poslední party Time to Say Goodbye, pro kterou sestavila asi nejsilnější line up v celé své historii. Sami organizátoři tvrdí, že se jedná o historicky bezkonkurenční a legendární line-up. Ten se skládá ze 40 světových DJs, kteří celkem budou hrát neuvěřitelných 14 hodin.

Takže pokud si chcete naposledy užít Trancefusion, nezapomeňte si 4. dubna poznamenat do svého kalendáře. Akce začne v prostorách Průmyslového Paláce v Praze v 18:00 a skončí v 8:00.

A na co konkrétně se můžete těšit?

Na 3 stage, na kterých se vystřídá těchto 40 skvělých trance Djs, z nich většina si zahraje v b2b setech:

MAIN STAGE: 
Andrew Rayel b2b Orjan Nilsen, Andy Moor b2b Lange, Beat Service b2b Mark Sixma, Bryan Kearney b2b Sneijder, Driftmoon b2b Thomas Coastline, Kyau & Albert b2b Stoneface & Terminal, Manuel Le Saux b2b Darren Porter, Max Graham b2b Protoculture, Pure NRG (Giuseppe Ottaviani vs Solarstone), RAM b2b Sied van Riel, Richard Durand b2b Omnia, Roger Shah b2b Pedro del Mar, Sean Tyas b2b Menno de Jong


CLASSIC STAGE:
A*S*Y*S, DuMonde, Johan Gielen, Kai Tracid, Marusha, Skypatrol, Taucher, The Space Brothers, The Thrillseekers, Woody van Eyden

 

CZ/SK STAGE:
DJ Beck, Joe Cormack, K1aptcha, LayDee Jane, Luboš Novák, Martin Gredner, Martin Michniak, Nifra, Unbeat & Zolike

Tento výběr DJs určitě potěší i ty nejnáročnější.  A k tomu všemu jako speciální LIVE GUESTS vystoupí Eller van Buuren a Susana.

A aby toho nebylo málo, pro tuto poslední party Driftmoon, Thomas Coastline a Susana složili na rozloučenou tuto originální hymnu s názvem Time to Say Goodbye.

Avšak ani tím to nekončí. Trancefusion se totiž bude loučit celý první dubnový víkend. Oficiální pre-party proběhne v pražském klubu Mecca 3. dubna, na kterou jsou mimo jiné pozváni Kyau & Albert, Talla 2XLC či Driftmoon. Na Trancefusion ovšem hned naváže Afterparty v tom samém klubu, kde se představí Skypatrol, Dennis Shepherd, Nifra, Taucher a další.

Oficiální událost na Facebooku https://www.facebook.com/events/1545423942346148/

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace