Přejít na menu Přejít na obsah

Transmission - The Creation se blíží, zahraje i Markus Schulz

21. 10. 2015

Redakce Novinky

Po loňské edici, která zavedla do Prahy lidi z více než 50ti zemí světa, se 21. listopadu 2015 v pražské O2 areně uskuteční další každoroční show a budeme tak svědky nového unikátního zážitku. Letošní edice nese název ’The Creation’, což je téma přímo epických rozměrů, které vypráví o tajemstvích života a provede nás 7 dny stvoření.

Stage na Transmission bude jako obvykle zaplněna desítkami výkonných laserů v kombinaci s ohromujícím množstvím kvalitních světel a stovkami čtverečních metrů LED obrazovek, CO2, kanóny s konfetami, plameny a pyro efekty.
 

O hudební požitek se postará velké množství umělců:

MARKUS SCHULZ - ALY & FILA - ANDREW RAYEL - BRYAN KEARNEY - MARLO - JORN VAN DEYNHOVEN - DRIFTMOON & KIM KIONA & KOEN HERFST LIVE - AIRWAVE (Transmix) - THOMAS COASTLINE (warm-up)

Vydejte se za hranice vašich nejdivočejších snů. Okouzlete svoje smysly. Zakupte si svoji vstupenku na tuto jedinečnou show právě teď a nepromeškejte tuto neopakovatelnou noc.

V prodeji jsou momentálně tři druhy vstupenek a mizí opravdu rychle. VIP vstupenky už jsou skoro vyprodané, není se čemu divit - Kare VIP Lounge totiž nabízí ten nejlepší výhled na celou show.
Základní vstupenky za 1.399 Kč

KARE VIP LOUNGE vstupenky za 2.500 Kč

GOLDEN vstupenky za 4.650 Kč
Vstupenky v prodeji zde: http://bit.ly/VstupenkyTM

Vstupenka na sobotní Transmission dává něco víc – vstup na pre-party 20.11.2015 v klubu Mecca ZDARMA do 23:30! - www.fb.com/events/903451016404001/

Více info:

Facebook TM: www.fb.com/Transmission.official
Facebook Eventu: http://bit.ly/TM2015FBEP
Radio: www.transmission-radio.com

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace