Přejít na menu Přejít na obsah

Vinohraní se blíží – přijeďte do Velkých Pavlovic na festival plný vína! Hlavní hvězdou jsou ARAKAIN s LUCIÍ BÍLOU!

26. 8. 2015

Redakce Novinky

Poslední prázdninový a jeden z posledních teplých víkendů bude ve znamení hudby a vína! V samém srdci Moravy a téměř mezi vinicemi zakončíme léto společně s dobrou muzikou. Velké Pavlovice ožijí nejen tímto festivalem, ale i prvním burčákem a ochutnávkou vín.

Nadupaný víkend s festivalem Vinohraní ve Viniu doplňuje i souběžně probíhající Velkopavlovické vinobraní. Nudit se tedy rozhodně nebudete! Stanování na festivalové louce je zajištěno a letos jsme pro návštěvníky, kromě bohatého kulturního programu, připravili také další překvapení v podobě poznávacích soutěží a tomboly!

Program

  • 15:00  otevření areálu
  • 16:30 – 17:30   SKRZNASKRZ
  • 18:00 – 19:00   DYMYTRY
  • 19:30 – 20:30   IRNIS
  • 21:00 – 22:00   VYPSANÁ FIXA
  • 23:00 – 00:15   ARAKAIN + LUCIE BÍLÁ
  • 00:45 – 02:00   TŘI SESTRY BANDITOS

V krásném a malebném vinařském prostředí si ve společnosti výborného vína a skvělých hudebníků užijete celý víkend. III. ročník jedné z největších vinařských kulturních akcí České republiky, open-air festival Vinohraní ve Viniu, proběhne v oblíbeném prostředí vinařství Vinium ve Velkých Pavlovicích. Koná se tradičně na konci prázdnin 29. srpna 2015.

Vstupenky na festival jsou k dostání v sítích TicketPortal, TicketPro, TicketArt a na webu www.mastersofrock.cz na dobírku za předprodejní cenu 399 Kč, na místě budou vstupenky za 450 Kč.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace