Přejít na menu Přejít na obsah

Visáči pronesli svůj novoroční projev punkového krále

5. 1. 2015

Redakce Novinky

Že Visací Zámek bere svoje kralování smrtelně vážně předvedli 1.1.2015, kdy členové kapely obsadili prezidentskou kancelář a promluvili k celému národu. Seznámili punkovou veřejnost s rozdělením svých rezortů, se svými plány a zaznělo i novoroční poselství.

Punkové království je přirozenou reakcí na současnou politickou situaci. Království, kde je každý sám sobě králem a zodpovědný sám za sebe,“ dodává punkový král Jan Haubert.

Jana Hauberta (Honnyho) regulérně korunovali Petr Hošek z PLEXIS, který předal punkovou korunu, a pornokníže Záviš, jenž se chopil předání žezla (lahváč). Samotný punkový trůn tvořila basa od piva a královskou společnost dvě krásné nahotinky. Po korunovačním ceremoniálu kapela zahrála HYMNU PUNKOVÉHO KRÁLOVSTVÍ.

Vyhlášení PUNKOVÉHO KRÁLOVSTVÍ nečekaně ohromilo a paralyzovalo celou ČR. Zavřely se některé instituce, dokonce i školy, doprava se zastavila hned na několika místech včetně D1 a ještě v současné době jsou neprůjezdné některé úseky silnic, nejedou vlakové spoje a např. ani tramvaje v hlavním městě. Pražský hrad a prezidentská kancelář se k nově vzniklé politické situaci dosud nevyjádřily.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace