Přejít na menu Přejít na obsah

Vypsaná fiXa: ochutnávka z nového CD


Je to tady – kapela Vypsaná fiXa konečně zveřejnila ochutnávku z nového CD, které už je nahrané a čeká na své fanoušky. Deska se jmenuje PLANETY MALÉHO PRINCE a najdete na ní deset nových písniček. Tu s názvem Letec si už od včerejška můžete pustit na YouTube a přidat se tak k více než 1500 fanouškům, kteří to stihli před vámi.

Pokud vám přijde, že je něco jinak než obvykle, máte pravdu. Nové CD úspěšné české kapely je totiž něčím výjimečné – texty tentokrát neskládal Márdi, ale děti ze ZŠ Montessori v Pardubicích. Školáci si přečetli knížku Malý Princ a rozhodli se vytvořit muzikálové pásmo. Spolu s paní učitelkou tedy vymysleli 10 textů, které poslali zpěvákovi Vypsané fiXy, aby se podíval, jestli s nimi půjde něco udělat. A šlo. Márdi texty zhudebnil, nahrál na demo a předal dětem. Ty pak mohly nacvičit choreografii a uspořádat vystoupení.

Ukázka z CD PLANETY MALÉHO PRINCE. CD má sloužit k poslechu a zároveň upozorňovat na montessori pedagogiku a kreativitu dětí s tímto vzděláním.

Naštěstí pro nás však nezůstalo jen u jednoho školního muzikálu. Když si totiž Márdi písničky po nějakém čase pustil, došlo mu, že si zaslouží být nahrané. A to pořádně! Vypsaná fiXa se tedy dala do práce a spolu s dětmi ze ZŠ Montessori, které nesměly chybět, nahrála ve studiu Jámor celé CD. To si můžete už teď objednat na oficiálním webu kapely – stačí jen zaslat požadovanou částku a pak si počkat, až vám deska začátkem prosince přijde rovnou domů. Pokud tedy nepaříte k těm, kteří už projekt finančně podpořili a přispěli svou troškou do mlýna k jeho realizaci. Ti totiž dostanou CD a další odměny od kapely jako první.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace