Přejít na menu Přejít na obsah

Wohnout představují Hloupou písničku - nový videoklip z připravovaného alba

16. 7. 2018

Redakce Novinky

Po písních „Hudba léčí“ a „Sladký dřevo“ vypouští Wohnouti třetí hudební ukázku. „Hloupá písnička byl spíše klasickej odpad, se kterým se nemělo jít ani na demáč. Původní verze se dost lišila od finální, která má veselej kytarovej riff. Nakonec je z toho klasická hloupá písnička, která leze do hlavy, až je tím otravná“ komentuje vznik singlu Honza Homola.

Záběry k videoklipu se sbíraly skoro dva měsíce. Vyrobila se kvůli tomu speciální helma s kamerou, kterou dostávali na hlavu vybraní jedinci. V klipu si zahrála jak celá kapela, tak fanoušci, kamarádi z okolí, náhodní kolemjdoucí i známé osobnosti. Natáčelo se v lachtaním výběhu v ZOO Praha, ve vzduchu v ultralightu, ve vodě i v traktoru. Ve videu se objeví moderátoři Patrik Hezucký a Tereza Tobiášová, bikerová legenda Michal Maroši či zpěvačka Sabina Křováková.

„Natáčení videoklipu bylo jedno velké dobrodružství. Helma během pár týdnů za záběry procestovala přes 2500 km a kdyby mohla vyprávět, tak by to vydalo na knihu. Podívala se letadlem do vzduchu, dostala se pod vodu, ale i na skálu, kde prozkoušela jištění, díky kterému musela zachránit život,“ říká režisér Honza Písařík. Naráží tím na incident, díky kterému se datum premiéry posunulo. Jednomu z aktérů videoklipu totiž při natáčení na skále selhalo jištění a spadl tak ze šesti metrů dolů. Díky bohu helma zachránila život a zůstalo tak u několika ošklivých zlomenin.  

Po odehrání letních festivalů a kapelnímu volnu pojedou Wohnouti v listopadu a prosinci turné k nové desce. Křest proběhne 16.11. v pražské velké Lucerně.

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace