Přejít na menu Přejít na obsah

Žlutý Pes jako předkapela Lynyrd Skynyrd v Plzni

3. 3. 2015

Redakce Novinky

Květnový koncert amerických Lynyrd Skynyrd se blíží a přípravy na hudební událost roku nabírají na otáčkách. Pořadatelé v těchto dnech spouští speciální webové stránky, které jsou věnovány všem zájemcům o tuto vrcholnou rockovou akci.

Nebývá úplně běžné, že bychom připravovali extra weby na jednotlivé koncerty. To bývá zvykemspíš u větších vícedenních akcí, jako jsou letní festivaly nebo koncertní turné. V případě LynyrdSkynyrd je to ovšem jiné,“ říká Jiří Daron, ředitel pořádající agentury Pragokoncert.

Jejich plzeňský koncert má ambici zapsat se jako hudební událost roku, vždyť na něho fanoušci z tzv.Východního bloku čekali bezmála 50 let. Také protojsme připravili speciální www stránky k této velmiočekávané hudební události.“

Oficiální web koncertu je umístěn na adrese www.lynyrd-skynyrd-plzen.cz a návštěvníci na němnaleznou nejen praktické organizační pokyny týkající se koncertu, ale i širší informace o kapele a ojižanském rocku.

Zájem o koncert je obrovský, vstupenky mimo Českourepubliku se hojně prodávají i v sousednímNěmecku a Rakousku. Je to událost, kterou všichni vagentuře Pragokoncert a Petarda Productionžijeme. A všichni se už moc těšíme až tato legendapoprvé dorazí i k nám!“ dodává s úsměvem JosefKořenek z agentury Petarda Production.

Stránky budou postupně plněny aktualitami z probíhajícího turné kapely a informacemi ze zákulisípříprav. Pořadatelé usilují o oslovení nejen skalních vyznavačů tohoto specifického hudebního žánru,ale prostřednictvím sociálních sítí i širšího publika.

Nejen na něj se můžou fanoušci těšit na koncertě, který se uskuteční 1. května 2015 v areálu plzeňského plochodrážního stadionu. Předkapelou bude další legenda, domácí kapela Žlutý pes. Historicky první vystoupení Lynyrd Skynyrd v České Republice je součástí projektu Plzeň 2015 – Evropské hlavní město kultury. Současně odstartuje program Slavností svobody u příležitosti 70.výročí osvobození Plzně americkou armádou.Koncert pořádají agentury Pragokoncert a Petarda Production, a.s., vstupenky jsou k dispoziciv obvyklých předprodejích.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace