Přejít na menu Přejít na obsah

Změna na postech zpěvaček u kapel The Agonist a Arch Enemy

18. 3. 2014

Redakce Novinky

Obě zmíněné kapely spadají pod žánr melodický death metal a v obou případech se na postu frontwoman vyskytovaly něžné a sympatické zpěvačky s dech beroucím mocným hlasem. V tuto chvíli ovšem dochází k zajímavým změnám.

17.3.2014 se na oficiálních stránkách Arch Enemy objevila novinka o výměně zpěvačky. Původní zpěvačka Angela Gossow, která v kapele působila 13 let, nahrála 6 studiových alb a odehrála nespočet koncertů, se rozhodla jít dále, opustit kapelu, věnovat se více rodině a jiným zájmům. Celé vyjádření Angely a dalších si můžete přečíst na oficiálním webu kapely.

Náhradou za Angelu je vynikající zpěvačka z The Agonist Allisa White-Gluz, která tímto kapelu The Agonist opouští, aby se mohla naplno věnovat Arch Enemy. Je to docela zajímavá a pro mě nečekaná změna, neboť stejně jak patřila Angela k Arch Enemy tak Alissa byla neodmyslitelnou tváří The Agonist.

Novou zpěvačkou kapely The Agonist se stává Vicky Psarakis, se kterou by měla nastat nová éra kapely.

Osobně se na nové skladby a alba zmíněných kapel docela těším a velmi mě zajímá jak je tyto personální změny ovlivní.

Dreid  

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace