Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Don Broco a Sleeping With Sirens se představí začátkem března v Lucerna Music Baru

25. 10. 2022

Milan Papežík

Pořádně svižný večírek nabídne 4. března pražský Lucerna Music Bar, kde spojí své síly britští Don Broco a američtí Sleeping With Sirens, a zajisté nenechají své fanoušky ani na chvíli vydechnout. Návštěvníci letošního Rock for People dobře vědí, do čeho jdou, Don Broco si podmanili všechny pod hlavní stagí, především i ty, kteří je slyšeli poprvé. Chytlavé melodie společně s inteligentními texty dále doplňují neuvěřitelně originálními videoklipy ve stylu: „čím bláznivější, tím lepší.“ A ono to skvěle funguje! Sleeping With Sirens se vrací do Prahy po třech letech, kdy předskakovali Good Charlotte, tentokrát s novou deskou Complete Collapse, která je horkou novinkou letošního října. 

Senegalský zpěvák a hlasový kouzelník Faada Freddy uhrane po Colours of Ostrava příští rok také Prahu

24. 10. 2022

Milan Papežík

Na pódiu nosí typickou buřinku, s hlasem umí neuvěřitelná kouzla, zpívá, rapuje, beatboxuje, hraje na tělo, tančí a především zapojuje do svého koncertu i diváky, kteří mu vytvoří ten nejlepší sbor. To je senegalský zpěvák Faada Freddy, který v roce 2017 uhranul návštěvníky Colours of Ostrava. Příští rok tento strhující a neodolatelný showman předvede své umění také v Praze - 8. března 2023 v prostoru Rock Café, kam přiveze i připravovanou novou desku. 

Punkoví PUP se koncem října vrací do Prahy s novým albem

21. 10. 2022

Milan Papežík

Fanoušci kanadské punkové kapely PUP mají ještě dobře v paměti jejich vyprodaný koncert v roce 2019 v Café V lese, které doslova praskalo ve švech. Nyní jejich nespoutaná energie pohltí pražské Rock Café 30. října v rámci série Rock for People Concerts, kam míří se svou novou deskou “The Unraveling of PUPTheBand” z dubna letošního roku. 

OneRepublic první hvězdou Colours of Ostrava 2023!

13. 10. 2022

Milan Papežík

Festival Colours of Ostrava oznamuje svoji první hvězdu na rok 2023 - kapelu OneRepublic! Americká pop rocková formace si v čele se svým charismatickým zpěvákem, multiinstrumentalistou a autorem mnoha skladeb Ryanem Tedderem vydobyla místo jedné z nejúspěšnějších současných světových kapel nejen díky hitům Secrets, Apologize, Feel Again, Love Runs Out, Counting Stars, Run nebo Rescue Me.

Muse a Slipknot – Rock for People míří ještě výš, vytáhl esa v podobě dvou headlinerů 27. ročníku

4. 10. 2022

Milan Papežík

Po letošním legendárním vyprodaném ročníku Rock for People v čele s Green Day organizátoři posouvají laťku opět výš. Jako první festival oznamují hned dva headlinery příštího léta a opět přidávají čtvrtý den. Fanoušci se mohou těšit na monstrózní pódiovou show britských velikánů MUSE v rámci turné k jejich devátému studiovému albu Will of the People. Američní Slipknot, kteří svou letošní show v O2 areně dokázali, že se právem řadí k největším metalovým legendám hudební historie, zase potěší v červnu v hradeckém Parku 360 milovníky tvrdších žánrů. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace