Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Námořník a hudebník Jeremy Loops přijíždí z Kapského města do Prahy, doplní ho festivalový objev roku Megaphone

10. 8. 2016

Redakce

/Praha/ Třicetiletý aktivista s námořnickými zkušenostmi Jeremy Loops vystoupí se svojí kytarou a loop stationem ve středu 17. srpna v pražské Stromovce. V kulturní prostoru Tiskárna na Vzduchu namíchá rodák z Kapského města moderní folk, hip hop, elektroniku i tradiční africkou hudbu. Jeho pražský koncert doplní objev letošní festivalové sezóny - kapela Megaphone.  

Industriální halu Pragovka v sobotu ovládne electro-swing v čele s Caravan Palace

10. 8. 2016

Redakce

/Praha/ V sobotu 13. srpna se v novém kulturním prostoru Pragovka Art District (Kolbenova 34a) uskuteční 1. ročník festivalu Swing Me Prague. Headlinerem festivalu jsou francouzští Caravan Palace se svou kombinací elekroniky a swingu. Doplní je silná česká jména jako Mydy Rabycad nebo Circus Problem. Vstupenky na festival jsou v prodeji za 790 Kč na NoLimits.cz a smsticket.cz, na místě pak za 950 Kč.

PJ Harvey se vrací do Čech s Hope Six Demolition Project

2. 8. 2016

PJ

Nestihli jste snad tuhle britskou hudební královnu na letošní Pohodě? Nevadí. Šanci máte právě 13. října ve Foru Karlín, kdy do Česka přiveze představit své letošní album The Hope Six Demolition Project (2016, Island Records).

Glamrockoví velikáni Slade se vrací do ČR!

13. 6. 2016

Redakce

Slade - jeden z vůdčích představitelů glamrocku se na podzim 2016 vrátí do České republiky. Po úspěšném vystoupení v brněnském Bobycentru v roce 2014 zahraje tato čtyřčlenná formace 22.října ve Velkém sále Lucerny v Praze. Večer zahájí kapela Turbo, která letos slaví 35 let na scéně. 

I v Praze startuje Majálesový měsíc studentů

30. 3. 2016

Redakce

Nejkrásnější studentské období již brzy vypukne. Kandidáti na Krále Majálesu společnými silami 31. března v Praze postaví májku a symbolicky tak zahájí Studentský měsíc, který nabízí nezapomenutelné akce jak pro milovníky hudby, tak i pro zapálené ajťáky, sportovce či romantiky. Vše vyvrcholí 29. dubna hlavním dnem majálesových oslav v Letňanech.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace