Přejít na menu Přejít na obsah

Attila se v březnu vrací do Prahy, aby opět zatopila pod kotlem v MeetFactory


Nespoutaná metalcorová partička kolem výrazného frontmana Chrise Fronzaka aka Fronzilly se vrací na místo činu. Po čtyřech letech se mohou fanoušci opět v MeetFactory potkat na neuvěřitelně silném mejdanu s Attilou, kde nebudou chybět moshpity a breakdowny. 

Show proběhne 16. března 2023 v rámci série Rock for People Concerts a kapela s sebou přiveze hned čtyři hosty včetně oblíbených Our Hollow, Our Home. Pro ty, kteří Attilu ještě neznají – velmi energicky kombinuje moderní deathcore s klasickými nu-metalovými a crossoverovými prvky. Ironie, sarkasmus a nevhodné vtipy, to vše je denním chlebem těchto kluků z Atlanty. Předprodej vstupenek bude spuštěn v pondělí 7. listopadu v 11 hodin v síti GoOut.

SPECIAL GUESTS: Our Hollow, Our Home / Traitors / Ghost Iris / Stain The Canvas

Attila vznikla v Atlantě v roce 2005 a vydala se na misi vrátit na metalovou scénu zábavu. Na každém kroku museli pracovat s nepřízní osudu, ale rychle si dokázali získat pozornost celé země svou výbušnou energií na pódiu. S každým vydaným albem kapela čím dál pevněji svírá hrdlo metalcore smetánky a stává se tak absolutním monstrem nejen ve světě heavy music. Poté, co Attila v průběhu let viděla přicházet a odcházet spoustu kapel, pokračovala v prosazování se nahoru a stala se celosvětovou senzací. Kluci mají na kontě již 9 studiových desek, poslední Closure vyšla v červnu minulého roku. Tahle partička je nezastavitelná a večírky v její režii jsou zárukou skvělé show.

Text: Milan Papežík, Ameba Production, spol. s r.o.
Foto: Archiv Attila

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace