Přejít na menu Přejít na obsah

25 let festivalu Benátská!: přijede Team i Aleš Brichta

26. 11. 2016

Pearl Novinky

Festival Benátská! dovrší v příštím roce 25 let existence. Toto výročí si žádá nemalou oslavu, a tak jsou všichni napnutí, kdo bude letos zahraničním headlinerem. V tomto týdnu festival zveřejnil první české kapely, které na něm vystoupí. Od 27. do 30. 7. se tak v areálu ve Vesci u Liberce představí mj. hvězdná jména jako Team či Aleš Brichta.

V polovině listopadu začínají festivaly zveřejňovat první jména, která si na nich zahrají. 25. výročí oslaví Benátská! např. se slovenským Teamem s frontmanem Paľem Haberou. Team odehraje v létě pouze tři koncerty a vystoupení na Benátské! pro ně bude posledním koncertem turné 2017. Po nějaké době se na festival vrátí i Aleš Brichta. V rockovém či metalovém duchu se ponesou i mnohá další vystoupení - na rozpisu kapel jsou jména jako Škwor, Alkehol, Törr, Harlej, Doga, Doctor PP a Walda Gang. Jedna ze stageí bude mít program zaměřený především na mladší návštěvníky - na té vystoupí skupina Nebe, zpěvák Voxel a raper Marpo. Regionální libereckou hudební scénu budou reprezentovat například Sebastian, Pavel Callta, Jakub Děkan a jeho Band, raper Lipo a Paulie Garand.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace