Přejít na menu Přejít na obsah

Aerodrome festival již za dva týdny, kromě Linkin Park vystoupí i Simple Plan, ale bez Davida


Jedna z nejzajímavějších rockových akcí roku vypukne již za dva týdny a to konkrétně 11.6. Jednodenní festival s názvem Aerodrom každoročně přiváží do Prahy ta nejzvučnější rocková a metalová jména planety. Hlavním lákadlem letošního ročníku se stal Linkin Park a neméně známí hudebníci Simple Plan.

Evropské turné (včetně Aerodrome) bez David Desrosiers (bass)

Před třemi týdny David na svém Instagramu ohlásil, že se nebude účastnit turné po Evropě z důvodů depresí. David prý s depresemi bojoval již delší dobu, ale na jeho přání to kapela nijak nezmiňovala médiím. Po konzultaci s kapelou se David rozhodl, že bude pro něj nejlepší zústat nyní doma a plně se zotavit. Kapela své turné nezruší a odehraje veškeré domluvené konerty.

Deprese mezi hudebníky nejsou bohužel žádnou raritou. Být měsíce na cestách a každou noc hrát v jiné zemi si často bere svou daň. O depresích otevřeně mluvili například i Adele, Beyoncé, Demi Lovato, Selena Gomez, Kanye West, Lady Gaga nebo třeba James Arthur.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace