Přejít na menu Přejít na obsah

Aleš Brichta opět koncertuje, v sobotu vystoupí na Rockfestu Kuřim

7. 5. 2018

Pearl Novinky

Aleš Brichta se vrací na koncertní pódia. Na letošní léto má naplánovaných spoustu koncertů, jeden z nich odehraje již tuto sobotu na Rockfestu Kuřim. V line-upu však naleznete také další jména, která stojí za to: Iné Kafe, Doga, Traktor, Kryptor či švédští Manimal.

www.super.cz/563126-jak-to-s-nim-vypada-rocker-ales-brichta-promluvil-o-svem-zdravi.html

V loňském roce trápilo Aleše Brichtu zdraví, jeho stav si vyžádal několikaměsíční odpočinek. Nyní se již cítí mnohem lépe, a tak se opět naplno pustil do koncertování. S kapelou má na léto naplánovaných spoustu termínů, většinou na open-air akcích. Jednu takovou můžeme navštívit již tuto sobotu 12. května v Kuřimi, kde Aleš Brichta vystoupí od 15:35. Jeho repertoárem se prolínají písně z jednotlivých období - věci z prvního autorského sólového alba Růže pro Algernon, skladby relativně současné, ale i starší legendární písně, k nimž napsal texty, jako Ztráty a nálezy.

Jeho jméno však není jediným lákadlem festivalu. Dorazí česká rocková klasika jako Doga či Traktor, ti, kdo jsou zvědaví na novou sestavu Krucipüsku, mohou její kvality posoudit naživo. Kdo má rád tvrdší tóny, ten zajisté zamíří pod pódium při vystoupení Kryptoru nebo X-Core. Festival přivítá i zahraniční interprety - ze Slovenska dorazí Iné kafe a z poněkud vzdálenější ciziny - Švédska - přijedou Manimal.

Vstupenky nemusíte shánět v předprodejích, zakoupíte je na místě. Cena je 500 Kč. Pozor, je výhodné přijít do 10:00 - to budou lístky o 100 Kč levnější.

www.rockfest-kurim.cz

Facebook

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace