Přejít na menu Přejít na obsah

Alice Cooper vystoupí příští rok v Pardubicích! Ikona rockové hudby zahraje svým fanouškům v enteria areně


Legendární rockový hudebník Alice Cooper, který tento rok ohromil fanoušky svým úchvatným vystoupením se skupinou Hollywood Vampires v Brně, se chystá znovu zavítat do České republiky. V příštím roce přivítá své fanoušky v pardubické enteria Areně.

Stane se tak 17. června 2024 a fanoušci zažijí tu pravou rockovou divočinu. Alice Cooper, pravým jménem Vincent Damon Furnier, je známý svými provokativními vystoupeními a jedinečnými scénickými triky, které z něj udělaly ikonu rockové hudby. Jeho kariéra začala v šedesátých letech a během následujících desetiletí představil světu řadu hitů jako jsou School's Out, Poison nebo No More Mr. Nice Guy.


Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vidět živou legendu na vlastní oči a zažít atmosféru, kterou dokáže vykouzlit pouze Alice Cooper. Vstupenky budou k dostání od 1 390,- Kč. Pro členy Live Nation klubu startuje předprodej již dnes, tedy 5. 10. od 10:00 hodin. V běžném prodeji budou pak od 6. 10. v sítích Ticketmaster a Ticketportal. 

Text: Milan Papežík, Live Nation
Foto: Jenny Risher

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace