Přejít na menu Přejít na obsah

Alicia Keys potřetí v Praze, a rovnou s novou deskou

10. 2. 2020

Pearl Novinky

Uznávaná umělkyně Alicia Keys, která je nejen zpěvačkou a skladatelkou, ale také spisovatelkou a příležitostně i herečkou, se vrátí do České republiky. Představí zde svoji novou desku, která vyjde 20. března. Na její hity se můžeme těšit 25. června v O2 aréně.

Královna R&B s nestárnoucími hity
Alicia vydala od roku 2001 šest studiových alb a sedmé dokončí jen pár měsíců před pražským koncertem. Mezi její nejúspěšnější počiny patří písně No One, If I Ain't Got You nebo Girl on Fire. Jen na Spotify si její tvorbu vychutná v průměru 19 milionů posluchačů měsíčně. Na svém kontě má přes 40 miliónů prodaných alb a několik ocenění, mezi kterými je i patnáct cen Grammy.

Vedle úspěšné hudby i herectví
Svůj všestranný talent Alicia neskrývá. Zahrála si hned v několika filmech. Mezi ně patří například Sejmi eso (2006), Holka na hlídání (2007) nebo Tajný život včel (2008). Kromě filmů ji můžeme vidět i v seriálech, příkladem je seriál Čarodějky.

Čeští fanoušci přivítají zpěvačku potřetí
Zatímco v roce 2008 vystupovala Alicia v dnešní Tipsport aréně, o pět let později ji vyměnila za O2 arénu, kde bude vystupovat i letos. Praha je její jedenáctou zastávkou v rámci evropské části turné, které zakončí v Polsku. Po koncertě v Krakově bude světové turné pokračovat dál.

Vstupenky a VIP balíčky na show, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít, zakoupíte na Ticketmaster.cz.

Text: Andrea Bláhová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace