Přejít na menu Přejít na obsah

Arakain se v létě chystá koncertovat ve velkém, název turné je narážkou na současnou dobu

9. 6. 2021

Pearl Novinky

Arakain v těchto dnech zveřejnil velmi nabitý program na letošní léto. Po dlouhé pauze kapela přijede na mnoho míst naší republiky, a to samostatně v rámci šňůry s vtipným názvem, ale i v line-upu festivalů či s hostem Lucií Bílou.

Muzikanti měli nyní od poloviny září velmi dlouhou nucenou pauzu s živým vystupováním. Není divu, že touha po koncertech je u kapel i fanoušků veliká. Důkazem toho je i Arakain, který má jen na červenec a srpen naplánováno 24 koncertů, pokračovat se bude v září.

V souvislosti se současnou situací nazvala kapela letní turné s nadsázkou Respiratour 2021. Deset koncertů turné je tentokrát soustředěno více do Čech, i když jeden z termínů (Buchlovice) sahá téměř až ke slovenským hranicím. Arakain přivítá také několik hudebních hostů v podobě spřátelených skupin Forrest Jump, Jerem.I, Booters, Aligator nebo Paradox.

Ale to je pouze část obsáhlého programu, který si kapela na léto připravila. Turné doplňuje velmi mnoho termínů na menších letních festivalech, a to skutečně napříč republikou. Na několika akcích vystoupí s Arakainem jako host Lucie Bílá.

Vstupenky zakoupíte již nyní prostřednictvím sítě Ticketstream a v místních předprodejích.

Arakain letos vstupuje do čtyřicátého roku své existence a na české metalové scéně má opravdu výjimečnou pozici. Obnovení koncertování je pro kapelu i fanoušky satisfakcí a příležitostí nejen užívat si muziku, ale také setkat se po dlouhé době naživo s přáteli. Tak co je, co je, co je, co je, co je...bude hrozičů dav?

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace