Přejít na menu Přejít na obsah

Arakain varuje před ničivou silou lásky v art lyric videu Hathor, turné je na spadnutí

12. 1. 2020

Pearl Novinky

Arakain zveřejnil třetí singl Hathor z aktuální desky Jekyll & Hyde, a to rovnou s art lyric videem od  Michaely Fišerové. Už za dva týdny se pak koná první koncert turné, které začíná letos netradičně brzy v lednu.

Kreslené ztvárnění hlavní postavy
Michaela Fišerová je výtvarnice, kterou čeští metaloví fanoušci znají zejména díky jejím videím pro RockOperu Praha. Nyní vytvořila art lyric video také pro Arakain – kreslené ztvárnění hlavní postavy písně Hathor. Ve videu kresba postupně vzniká, až se na konci ukáže v plné své kráse a propracovanosti. 

Bohyně lásky...krásné i ničivé
Egyptská bohyně Hathor bývá zobrazována s rohy, které symbolizují propast, z níž ráno vychází slunce a večer do ní zase zapadá. Byla bohyní hudby, tance, alkoholu – a co nás zajímá především, bohyní lásky. A právě s láskou – a s tou, která ho ovládá – se potýká hrdina textu písně.

Start turné už za dva týdny v Karlových Varech
Video vychází jen dva týdny před turné. Arakain totiž letos začíná šňůru netradičně již v lednu – 25. ledna v Lidovém domě v Karlových Varech. Další koncert po pauze se bude konat 6. března v Kolíně a turné potrvá až do konce dubna. Vstupenky zakoupíte v předprodejní síti Ticketstream.cz anebo v e-shopu na oficiálním webu Arakainu.

Termíny turné:

25. 01. Karlovy Vary, Lidový dům
06. 03. Kolín - MSD
07. 03. Jindřichův Hradec - KC Jitka
13. 03. Kozojedy - Kulturní dům
14. 03. Lnáře - Kulturní dům
20. 03. Olomouc - S-Klub
21. 03. Valašské Klobouky - Kulturní dům
03. 04. Teplice - Dům kultury
04. 04. Jablonec nad Nisou - Eurocentrum
23. 04. Trutnov - UFFO
24. 04. Zábřeh - Kulturní dům
25. 04. Rumburk - Dům kultury Střelnice

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda (Rocksound.cz)

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace