Přejít na menu Přejít na obsah

Arakain vyjíždí na turné po letních parketech a amfiteátrech

19. 6. 2020

Pearl Novinky

Při současných omezeních počtu návštěvníků kulturních akcí začaly kapely pořádat koncerty, které svým charakterem vyhoví těmto nařízením. Tak je tomu i u Arakainu, který již o víkendu odstartuje své turné Open Air 2020.

Koncerty na historických místech
Zrušení letošních velkých festivalů či jejich přesunutí na rok 2021 zapříčinilo prázdno v diáři mnoha našich kapel. Současně však platí nařízení, podle kterého lze pořádat akce do 500 osob, velmi brzy už i dvojnásobek. Kapely se tedy snaží zorganizovat koncerty, které budou sice menší, avšak často speciální a něčím neobvyklé. Česká metalová legenda Arakain se vydala cestou open-air koncertů na místech, která jsou spjata s kapelní či fanouškovskou historií plus pár dalších.

Pod hradem Vlčtejn i v područí Jacka Danielse 
Kapela popisuje na svém oficiálním Facebooku, že to bude tak trochu návrat ke kořenům: „Těšíme se na vás na celé řadě kultovních letních parketů, menších amfiteátrů nebo na úplně nově vybudovaných letních scénách. Vracíme se tam, kde jsme před více jak 30 lety začínali, a moc se na to těšíme! Vy se zase můžete těšit na průřez nejžádanějších songů z celé diskografie.“ Arakain tak zahraje na letních parketech v v Hořepníku, v Makově či na místech s poetickými názvy Vlčtejn a Daskabát. Posledně jmenované vystoupení bude v režii klubu Jack's Cowhouse, který je pravým rájem pro milovníky kultovního nápoje rockerů Jack Daniel's.

Změna managementu
S novou letní sezónou má Arakain také nový management. Booking, propagaci a další záležitosti spojené s technickým chodem kapely bude zajišťovat Barbara Falgeová. Pořadatelé ji mohou kontaktovat na e-mailu b.falgeova@seznam.cz nebo na telefonním čísle +420 724 444 535.

"Výkop" v Liberci
Turné odstartuje už tento víkend na letní scéně klubu Warehouse v Liberci. Přijďme přivítat Arakain zpátky na pódiích, a zároveň i lepší časy, kdy se můžeme scházet pod pódiem. Počet návštěvníků na každé zastávce turné bude splňovat nařízení platná v době konání koncertu. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream a v lokálních předprodejích.

Termíny koncertů:
20. 06. Liberec – Warehouse, letní scéna (+ Rain)
26. 06. Bílá Třemešná – Štěrbova vila (+ Lucie Bílá)
03. 07. Valašské Meziříčí – Amfiteátr zámeckého parku (+ Jerem.I)
04. 07. Daskabát (Olomouc) – Letní parket u Jack's Cowhouse (+ Jerem.I, G.O.C. a Jump)
10. 07. Písek – Amfiteátr letního kina (+ Černá, Hamr)
16. 07. Vysoké Mýto – Amfiteátru M-Klubu (+ Taipan)
17. 07. Vlčtejn – Letní parket pod hradem (+ Paradox)
18. 07. Sušice – Ostrov Santos (+ Paradox)
24. 07. Hořepník – Letní parket (+ Forrest Jump)
25. 07. Makov (Klatovy) – Letní parket (+ Paradox)

Text: Sylva Kaplanová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace