Přejít na menu Přejít na obsah

Axl Rose na post zpěváka v AC/DC? A co na to fanoušci?

29. 3. 2016

Pearl Novinky

Již pár dnů se šušká po internetu, že na nadcházejících koncertech AC/DC by měl s kapelou vystoupit zpěvák Guns'N'Roses Axl Rose. Stálý zpěvák AC/DC Brian Johnson se potýká se sluchovými potížemi, lékaři mu zakazují koncertovat, aby nepřišel o sluch úplně. Je to pouze fáma, či skutečnost, se kterou můžeme počítat i pro pražský koncert 22. 5.?

Některé zahraniční servery hovoří o spojení Axla Rose a AC/DC jako o hotové věci, jiné jsou trochu opatrnější a čekají na oficiální vyjádření ze strany samotných aktérů. Zpráva se rozšířila poté, co Axl Rose vyšel z jednoho studia v Atlantě, pravděpodobně po nějakém jednání...a o něco později vyšli ze stejného studia členové AC/DC. Axl chystá letos comeback roku – opět se dal dohromady s bývalými kumpány Slashem a Duffem McKaganem, čímž „slepili“ 3/5 bývalých Guns'N'Roses dohromady a čekají je vystoupení na letních festivalech. Oficiálními místy proletělo také video se soupisem amerických měst a záběry na dav fanoušků na koncertě – lze tedy očekávat i americké turné. Bude Axl stíhat dvojitý zápřah? Na to zná odpověď nejspíš jen on sám.

Fanoušci AC/DC reagují na tuto zprávu zatím poněkud rozpačitě. Mnozí se těší na návrat Guns'N'Roses a nemají vcelku nic proti Axlovi, jen si ho nedovedou představit v čele své oblíbené skupiny. Jiní mají obavy z Axlovy proslulé nespolehlivosti a odkládání začátku koncertů i o několik hodin. Na definitivní řešení si budeme však muset ještě počkat...nejdéle do onoho 22. 5., kdy se AC/DC již poněkolikáté představí v Praze.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace