Přejít na menu Přejít na obsah

Benátská! už zná časový rozpis

8. 7. 2016

Pearl Novinky

Od nynějška si již můžete přesněji plánovat čas, který strávíte na festivalu Benátská! Oficiální festivalový web zveřejnil časový rozpis jednotlivých dnů, víme už tedy nejen to, který den vystoupí jaká kapela, ale i v kterou dobu.

Stejně jako loni budou i letos tři stage, které uspokojí i náročnějšího festivalového návštěvníka. Ve čtvrtek budou v provozu dvě z nich, Main Stage a Skutečná liga. Hlavním tahákem tohoto dne zůstává pravděpodobně koncertní nastudování muzikálu Jesus Christ Superstar v obsazení částečně z legendární verze z 90. let hrané v divadle Spirála (Kamil Střihavka, Dan Bárta) a částečně z verze nové, hrané již šest let v Hudebním divadle Karlín (Václav Noid Bárta, Jiří Korn). Na scéně Skutečné ligy se představí např. slánští punk/ska Totální nasazení či mladá energická kapela Narttu.
 

 

 
V pátek od odpoledních hodin zahrají např. Sabina Křováková, Doctor PP, Anna K, Ewa Farna, Mňága a Žďorp, Dymytry, Olympic, Horkýže Slíže, Krucipüsk, keltským punk rockem ozvláštní line-up Pipes and Pints a večer se můžeme těšit na vystoupení hvězdného Toma Jonese.
 

 

 

 
Poslední festivalový den bude ve znamení popové a pop-rockové (Bára Poláková, Kristina, Hana Zagorová, Slza, Mandrage, UDG, Divokej Bill, Xindl X, Eddie Stoilow, Voxel) i tvrdší muziky (Arakain, Project Parabelum, Visací zámek, Volant), ve večerním programu se představí Dragonforce a Michael Schenker. Samý závěr festivalu v nočních (či spíše časných ranních nedělních) hodinách bude patřit Vilému Čokovi.
 

 

 

 
Veškeré užitečné info naleznete na oficiálním webu festivalu benatska.cz, kde je stále také možnost zakoupení vstupenek (jednodenních i celofestivalových), a také jízdenek na kyvadlovou dopravu Praha-Vesec a zpět.
 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace