Přejít na menu Přejít na obsah

Blitz Union: s novým EP od producenta Korn míří do Futura

6. 1. 2020

Pearl Novinky

Pražská kapela Blitz Union vydává právě nové EP Revolution. Kromě toho se chystá koncertovat u nás i v Německu. První vystoupení se koná hned začátkem února v Praze.

 

Deska z Ameriky
Blitz Union právě vypouštějí do světa pětipísňové EP Revolution. Spolupracovala na něm s producentem Stevem Thompsonem, sedminásobným držitelem Grammy, který dělal s takovými veličinami jako Korn, Whitney Houston nebo Metallica. Točilo se v Nashvillu a v Los Angeles.

 

Whisky A Go Go: Mötley Crüe, Guns'N'Roses...Blitz Union
Kapela se také objevila v Los Angeles na showcase festivalu MUSEXPO. Při té příležitosti vystoupili i v legendárním klubu Whisky A Go Go, ve které začínaly i rockové veličiny jako Mötley Crüe či Guns'N'Roses. Blitz Union zahráli v roli supportu kapely Alien Ant Farm.


Co je EDM-rock?
Muzika Blitz Union se označuje jako EDM-rock a kombinuje elektronickou a rockovou hudbu s prvky metalu, popu a rapu. Texty jsou v angličtině a pojednávají obvykle o problémech naší společnosti a naší planety.


U nás i v Německu: první letošní koncert bude ve Futuru
Kapela se samozřejmě chystá i na živá vystoupení. První český koncert se koná 1. února v pražském Futuru, kde Blitz Union zahrají jako speciální host kapely Marina. Dále vystoupí uskupení Jake Loves Space a Lustborn. Pro letošní rok jsou plánované koncerty na našem území i v sousedním Německu.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace