Přejít na menu Přejít na obsah

Bratislavský Lovestream Festival oznamuje první interprety. Přijede i Rita Ora


Poté, co se v posledních dvou letech zapsal Lovestream Festival nesmazatelným písmem do historie těch největších hudebních akcí, jsou jeho příznivci přímo netrpěliví, jaká jména přivítá letos. Hudební svátek světové úrovně se uskuteční ve dnech 16. - 18. srpna 2024 a jeho útočištěm bude opět rozlehlý areál letiště ve Vajnorech.

Po prvních dvou úspěšných ročnících multižánrového festivalu Lovestream, kde se na Slovensku představily také hvězdy jako Red Hot Chili Peppers, Dua Lipa, The Killers, Martin Garrix, Hardwell a Imagine Dragons, kteří přilákali v poslední den festivalu více než 60 000 návštěvníků, přichází v pořadí už třetí ročník Lovestream Festivalu 2024. Na ploše více než 100 fotbalových hřišť se představí světoví a domácí interpreti, a to až na pěti hudebních scénách.

Festival dnes s radostí odhalil první jména interpretů. Fanoušky Lovestream Festivalu určitě poteší skvělá britská zpěvačka Rita Ora, která  patří mezi nejžádanější a nejvíc sexy zpěvačky současnosti. Od roku 2012, kdy se stala známou, prodala neuvěřitelných 7 milionů singlů, nahrála desítky hitů a na kontě má i platinové debutové album s názvem Ora. Její poslední hudební počin vyšel v roce 2023 pod názvem You & I.

Zkrátka nepřijdou ani příznivci elektronické hudby. Dimitri Vegas & Like Mike je řecko–belgické elektro DJ duo tvořené dvěma bratry – Dimitri Thivaios a Michael Thivaios. Títo bratři se stali superhvězdami elektronické hudby a získali si obdiv diváků po celém světě. Na sociálních sítích je sleduje více než 30 milionů fanoušků. Spolu s miliardami streamů a videí, které prezentují jejich extravagantní hudební vystoupení, je jejich vliv nepopíratelný. 

Dalšími účinkujícími budou Ray Dalton, Tom Walker, Dennis Lloyd, kapela Joker Out nebo arménská zpěvačka Rosa Linn, která si podmanila celý svět megahitem Snap. 

Lovestream festival se během svých dvou ročníků zapsal velkým písmem do historie světové hudební scény. Široko daleko se žádné hudební akci nepovedlo, aby byla tak úspěšná po pouhých dvou letech svého fungování a od historicky prvního ročníku naservírovala návštěvníkům jména, která by na Slovensku nikdo nečekal.

Vstupenky se prodávají od posledního festivalového dne, avšak pořadatelé si s odhalením umělců dávali na čas. To jim fanoušci měli za zlé a ze slov "čoskoro" se najednou stal fenomén. Nyní ale opět můžeme říct, že se čekání vyplatilo a třetím ročníkem festival opět stoupá dál ke hvězdám. Aktuálně jsou v prodeji jen třídenní vstupenky. Po zvěřejnění kompletního line-upu budou k dispozici také ostatní druhy vstupenek a jejich ceny budou stoupat. Více informací ZDE

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv umělců

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace