Přejít na menu Přejít na obsah

Čechomor na akustickém letním turné: Start již za pár dní v Olomouci

30. 6. 2020

Pearl Novinky

Skupina Čechomor si letos pro své fanoušky přichystala speciální program - zahraje v akustické sestavě. Turné proběhne během měsíce července po celé republice.

První vlaštovka: videoklip Kdyby mně tak bylo
Předzvěstí turné je právě vydávaný videoklip Kdyby mně tak bylo, kde si již nyní můžete poslechnout akustickou podobu Čechomoru.

Akustická sestava pomůže přiblížit se k lidovkám
"Nad akustickými koncerty jsme dlouho uvažovali, a teď je ta správná doba je uskutečnit," vypráví frontman kapely František Černý. "Chceme být fanouškům blíž nejen zvukově, ale i fyzicky, akustická sestava nám pomůže přiblížit se k samotným lidovkám, ze kterých vycházíme," dodává Karel Holas.

Čechomor zahraje posílen o bývalého člena
Na Kooperativa Tour 2020 - Čechomor akusticky zahrají František Černý (kytara a zpěv), Karel Holas (housle a zpěv), Matěj Lienert (perkuse a elektronické pady), Lukáš Čunta (basa), a dokonce také i bývalý člen Radek Pobořil, jehož virtuózní hra na harmoniku dodá písním Čechomoru tu správnou atmosféru. Letošní léto bude tedy ve znamení intimnějších koncertů, kde kapela představí svůj repertoár v syrovější, přesto "čechomorské" podobě. Svou šňůru započne již za pár dnů v Olomouci v oblíbeném areálu Korunní pevnůstky.


Termíny turné Kooperativa tour 2020 - Čechomor akusticky:

02. 07. Olomouc

03. 07. Kyjov

05. 07. Česká Skalice

09. 07. Slaný

10. 07. Strakonice

11. 07. Borovany

16. 07. Kolín

17. 07. Děčín

18. 07. Klášterec nad Ohří

24. 07. Cheb

25. 07. Klatovy

30. 07. Valašské Meziříčí

31. 07. Znojmo

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Archiv Čechomor

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace