Přejít na menu Přejít na obsah

Charismatický Sting přiveze do Plzně show My Songs


Zpěvák Sting navštíví i příští rok Českou republiku se svojí oceňovanou show My Songs. Tentokrát jeho skvělý koncert mohou diváci zažít 4. června 2024 v plzeňském amfiteátru Lochotín.

Společnosti Cherrytree Music Company a Live Nation dnes oznámily, že 17násobný držitel ceny Grammy Sting vystoupí už počtvrté během dvou let v České republice! Po Slavkově u Brna, Praze a Pardubicích se tentokrát vydá do Plzně, kde vystoupí ve venkovním areálu amfiteátru Lochotín. 

Stingův koncert My Songs je živelná a dynamická show, na které zazní jeho nejoblíbenější hity, zahrnující jeho slavnou kariéru jako člena skupiny The Police i jako sólového umělce. Po mimořádně úspěšném šestidenním vystoupení v prestižním londýnském Palladiu byl koncert My Songs označen deníkem The Times za "mistrovskou třídu"; "Sting zůstává nepopiratelně zručným umělcem s pozlaceným katalogem." Koncert, který se věnuje jeho nadčasovým hitům jako Fields of Gold, Roxanne, Every Breath You Take, Message In A Bottle a nesčetným dalším kultovním písním, označil The Telegraph za "vzácnou lahůdku" a samotného Stinga pochválil The Guardian jako "téměř bezkonkurenčního" pro jeho "vznešenou popovou alchymii". Během turné Stinga doprovodí elektrizující rocková kapela.

Vstupenky jsou do prodeje 8. 11. 2023 v sítí Ticketmaster. Pro členy Live Nation klubu startuje předprodej tentýž den už v 10:00 hodin. Členové fanklubu budou mít  předprodej k dispozici už  7. 11. 2023 od 10:00 hodin. Cena vstupenek je 1 850,- Kč. 

Text: Milan Papežík, Live Nation, Echo Promotion s.r.o.
Foto: Archiv Stinga

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace