Přejít na menu Přejít na obsah

Co spolu kují Richie Sambora a Orianthi?

28. 5. 2015

Pearl Novinky

Kytarista Richie Sambora, jehož jméno je neodmyslitelně spojeno s kapelou Bon Jovi, si dává od roku 2013 pauzu od kapely a kromě trávení více času s rodinou (dcera Ava Sambora, 17) připravuje, jak naznačil na Facebooku, i další sólové studiové album. V květnu sdílel na Facebooku videorozhovor a připsal:

"Cool interview o mém posledním albu. Možná vám všem brzy dodám nové!"

Richie Sambora je známý svou zálibou v blues a blues rocku. Jak uvedl v rozhovoru, chce zkoušet všechny vlivy, které pomáhaly formovat jeho hudbu a které by se do současného repertoáru Bon Jovi úplně nehodily. To mu sólové nahrávky a koncerty naopak umožňují.

O natáčení ve studiu mluví na sociální síti také australská kytaristka Orianthi Panagaris, která působila i u Michaela Jacksona či Alice Coopera. Nyní je profesně i osobně nejčastěji spojována právě s Richiem Samborou. Ti dva spolu od té doby, co Richie nehraje s Bon Jovi, bezpočtukrát vystupovali, a to, že mají k sobě blízko i jako muž a žena, je vidět na mnohých fotkách, např. na těch z festivalu Coachella. Teď budou mít, jak se zdá, další věc, která je spojuje: společnou desku.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace