Přejít na menu Přejít na obsah

Covers for Lovers si naděli k narozeninám miniturné a videoklip!


Pražská pop-rock punková kapela COVERS FOR LOVERS, která v letošním roce oslaví pět let existence vyráží začátkem listopadu na miniTurné. Covers for Lovers založil bubeník Aleš Uhlíř po svém odchodu z Jaksi taksi v roce 2010. Na svém hudebním kontě má kapela  jednu demonahrávku a dvě oficiální CD. V letošním roce kluci složili hymnu pro hudební festival v Přeštěnicíh, ke které byl pořízen i videoklip (Slunce nad Přeštěnicí). V současné době má kapela natočen singl a pořízen materiál pro svůj v pořadí šestý videoklip.

„Těch pět let jsme se fakt nenudili. Máme za sebou několik turné s většíma kapelama (Alkehol, Totální nasazení), hostování v České televizi, hráli jsme na těch největších tuzemských festech.“, uvádí Filip (kytara). „Nikdy jsme ale nejeli turné bez supportu kapely „většího“ jména, a 5 let naší společné existence je ideální příležitost si to vyzkoušet.“, dovysvětluje myšlenku turné frontman Billie.

Kapelu na koncertním miniturné doprovodí slánská rocková partička ROSIE, která vznikla ve stejném roce jako Covers for Lovers. Jednou ze zastávek tour bude i očekávaná velká oslava kapely Totální nasazení, která proběhne v pražském Rock café 27. 11. 2015. (Covers for Lovers vystoupí už v 19h)

www.coversforlovers.cz
www.forfunagency.cz

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace