Přejít na menu Přejít na obsah

Čtrnáctiletý Tomáš Ringel oslovil svým hlasem zpěvačku Evu Pilarovou


Zpěvák Tomáš Ringel začal svou kariéru v muzikálech. Již v roce 2010 si zahrál v muzikálu Bídníci a od té doby prošel několika muzikály. V současné době vystupuje v muzikálu The Addams Family, který uvádí Hudební divadlo Karlín, kde vystupuje po boku populárních osobností. Je překvapení, že u Tomáše nikdo do jeho 9 let netušil, že má kladný vztah ke zpěvu. V 9 letech si Tomáš prosadil účast v reality show Talentmania a od té doby se zpěvu věnuje profesionálně pod dohledem výborného profesora Pavla Towena Veselého.

Tomáš má výborné rodiče, kteří mu maximálně pomáhají, aby se jeho přání vyplnilo a mohl se stát profesionálním zpěvákem. Talent Tomáš zdědil po rodičích, protože oba rodiče vystupují rovněž před diváky a také mají velké úspěchy. V současné době je Tomáš žákem deváté třídy základní školy a příští rok by rád začal studovat konzervatoř, na kterou se poctivě připravuje. Protože zpěv opravdu miluje.

Před několika lety, když zpěvačka Eva Pilarová slyšela nahrávku Tomáše, kterou dostala od jeho tatínka, tak neváhala a hned volala jeho rodičům. Nahrávka Evu Pilarovou natolik okouzlila, že s ním začala spolupracovat a pomáhat mu. Několikrát společně již vystoupili a to vždy s velkým úspěchem. Nedávno byl Tomáš dokonce hostem na koncertech Evy Pilarové. Jejich nedávné společné vystoupení v Mahenově divadle v Brně a v pražské Lucerně zaznamenalo velký ohlas. Pro Tomáše to byl velký zážitek, za který vděčí Evě Pilarové.    

V  letošním roce vydal své první album s názvem 5 hitů Tomáše Ringela. Jeho manažer o něm hovoří, že je to výjimečný talent. Tomáš slyší chválu ze všech stran a to právem. Jeho snem je vyprodat O2 Arénu. V jeho repertoáru najdete několik hitů od světových hvězd. V příštím roce v Praze se svým manažerem chystají charitativní koncert, kde vystoupí jeho kolegové a samozřejmě tam nebude chybět Eva Pilarová. Své 15 narozeniny by měl oslavit pořadem na televizní obrazovce. Mnoho lidí o něm tvrdí, že je to budoucí hvězda.    

V letošním roce dostal od rodičů profesionální aparaturu, tak se jeho možnosti rozšířily. Plánuje kromě vystupování v muzikálech, také nabízet pořady se zajímavými hosty a uskutečňovat výchovné koncerty. Některé projekty připravuje společně s výborným moderátorem Petrem Jančaříkem, kterého si můžete pamatovat, jako moderátora pořadu Magion, Studio Rosa, TUTOVKA atd. 



více informací o Tomášovi a mnoho dalšího na jeho webu www.tomasringel.cz

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace