Přejít na menu Přejít na obsah

DESmod v březnu tradičně zaparkují v ostravské Garage

3. 3. 2020

Pearl Novinky

Přátelé slovenské muziky mají důvod k radosti. Do ostravského klubu Garage se opět vrací kapela DESmod. Slovenská stálice zahraje v prostředí klubu, kterému vévodí duch rock'n'rollu.

Předvoj dvaceti let na scéně
Během letošního podzimu DESmod oslaví svých dvacet let na hudební scéně, a to hned několika koncerty. Mezitím však nezahálí a své fanoušky potěší sérií vystoupení v České republice. Objeví se v Jablunkově, Svitavách, Karviné - a také v Ostravě. Zde zahrají 12. března 2020.

Každý rok v Ostravě
Stalo se už takovou milou klasikou, že se DESmod objeví rok co rok v ostravském klubu Garage a spolu se svými fanoušky si užijí pořádný hudební nářez. Nebude tomu jinak ani v letošním roce. Před pár dny jim skončilo turné s Cigánskými Diabli, které bylo na Slovensku velmi úspěšné, a nyní se chystají potěšit fanoušky v České republice. Přivezou s sebou opět skvělou show, která může být předzvěstí říjnového koncertu, jenž proběhne v rámci oslav dvaceti let na scéně v Praze, Bratislavě a domácí Nitře.

Komplex Garage je zážitek i vizuálně
Garage je vlastně komplex, který zahrnuje klub, restauraci a hotel. To je obzvlášť pohodlné pro hudební fanoušky i kapely samotné - ti všichni mají blízko stravování i nocleh.
V klubu se konají koncerty českých, slovenských a občas i zahraničních kapel, restaurace je zařízená v rock'n'rollovém duchu 50. let a jejím středobodem je velký růžový Cadillac jako připomínka Elvise Presleyho. Hotel má pak jednotlivé pokoje vyzdobeny v originálním tematickém duchu. Takto může fanoušek přespat například v pokoji věnovaném AC/DC, punku, hnutí hippies či kultovní značce amerických motocyklů Harley Davidson.

Vstupenky na koncert DESmod jsou ještě dostupné v síti předprodeje woodmanproduction.cz.

Text: Zuzana Žáková, Sylva Kaplanová

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace