Přejít na menu Přejít na obsah

Do Daskabátu míří špičkové evropské metalové formace v rámci svého Women In Rock - European Tour 2023


Čtyři koncerty, čtyři krásné metalové dámy. Evropské hvězdy symfonického a power metalu vystoupí 1.dubna od 19:00 hodin v klubu Jack's Cowhouse v Daskabátu u Olomouce. Čtyřkoncert proběhne v rámci evropského turné Women In Rock - European Tour 2023.

Jako hlavní hvězda vystoupí italská kapela Temperance, která patří mezi špičky italského melodic power metalu a zaznamenává nevídaný úspěch nejen miliony zhlédnutí na svém kanále YouTube, ale i během svého dlouhého turné po renomovaných evropských klubech zvučných jmen, kde na několika koncertech spojili program s legendární Tarjou Turunen. Jmenujme například vídeňskou Szene, pařížskou La Cigale, mnichovskou Backstage, hamburskou Markthalle nebo norimberský Hirsch. Celému uskupení dominuje křišťálový hlas krásné čtyřiatřicetileté Alessie Scolletti.


Nizozemská kapela Phantom Elite kombinuje prvky symfonického a progresivního metalu s metalcorem a v jejím čele stojí zpěvačka Marina La Torraca, která vystupuje také jako live vokalistka při vystoupeních světově úspěšného projektu metalové opery Avantasia.

Dále vystoupí italsko-francouzská kapela Attractive Chaos, která byla založena v loňském roce a v březnu plánují vydání svého debutového alba. Hostem bude také brněnská kapela Alia Tempora, která je stálicí nejen českých, ale mnoha světových metalových festivalů. 

Vstupenky pořídíte v předprodeji v síti TicketLive za 280,- Kč. Na místě budou k dispozici zbylé vstupenky za 350,- Kč. Předprodej vstupenek ZDE.
Neváhejte a přijďte si užít tento speciální večer plný evropských metalových hvězd. Skvělé drinky opět potečou proudem.
Standardně také klub Jack's Cowhouse zajišťuje levný rozvoz na tel. 728 599 619.

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv kapel

Phantom Elite

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace