Přejít na menu Přejít na obsah

Do Olomouce míří populární duo Krhut & Kozub. Vystoupí již v pátek ve FunParku u Šantovky


Když začnou herci a baviči skládat hudbu, často to dopadá průšvihem. Naopak tomu však je u Jiřího Krhuta a Štěpána Kozuba, jejichž tvorba si čím dál víc získává srdce posluchačů napříč generacemi. V rámci turné k jejich debutovému albu Prásknu bičem navštíví také Olomouc, kde 29. července zahrají v exkluzivní lokaci - ve FunParku u Galerie Šantovka.

Poslední červencový pátek nás od 19:00 hodin čeká spousta skvělé zábavy. Koncerty Jiřího Krhuta a Štěpána Kozuba nejsou jen o písních různých žánrů, které oslovují jak mladé, tak i starší generace, ale jejich společným jmenovatelem je humor. A o ten jde u populárního dua především. Při jejich posledním vystoupení na prestižním festivalu Colours Of Ostrava na sebe strhli pozornost davu, který spokojeně vychutnával každou vteřinu zábavné show.

Atmosféru ještě svými vokály umocní písničkářka Barbara Kanyzová a nezbytným článkem tohoto hudebního uskupení je fantastický multiinstrumentalista Pavel Sotoniak, kterého můžeme znát především z kapely Bandjeez, která nyní doprovází zpěvačku Kateřinu Marii Tichou.

Když jsme naposledy mluvili se Štěpánem Kozubem právě na Colours of Ostrava, k show s humorem sobě vlastním uvedl: "Je to hudba, sranda a tak trochu poezie. A vlastně je tam i trocha Martina Garrixe...". A vlastně měl i trochu pravdu. Během show se setkáme s kontrasty, kdy pikantní vtipy a takzvaný nekorektní humor střídají vážně písně s hořkými a procítěnými texty, jako například Někdy se bojím, která má na kanále YouTube přes milion zhlédnutí.

"Pro diváky jsou připraveny také stánky s pivem, grilovanými dobrotami a moravským vínem. Návštěvníci si mohou odpočinout v relax zóně, kde budou připraveny vodní dýmky," láká na páteční vystoupení ředitel Divadla na Šantovce Petr Hlávka.

Vstupenky jsou stále v prodeji za 590,- Kč a pořídíte je ZDE. Rozhodně však s pořízením vstupenek neotálejte, koncerty dua Krhut & Kozub bývají často vyprodány.

Text: Milan Papežík
Foto: Divadlo na Šantovce, Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace