Přejít na menu Přejít na obsah

Do Olomouce zavítá proslulý německý DJ Alle Farben. Stane se součástí velkolepých oslav 10. výročí Galerie Šantovka


V sobotu 2. září zažije hanácká metropole mejdan roku. Na ploše před Galerií Šantovka vystoupí světoznámý německý DJ Alle Farben, jehož hity mají desítky milionů zhlédnutí. Jeho show bude vyvrcholením první etapy oslav 10. jubilea obchodní galerie. 

Po celodenní oslavě ve Smetanových sadech vypukne největší taneční událost na ploše před obchodní galerií. V 18 hodin tady začne DJ party, jejímž vrcholem bude vystoupení slavného evropského dýdžeje, známého jako Alle Farben. Setkáváme se s pravidelným zařazováním Dj show na line-upy různých evropských festivalů a publikum si tato vystoupení plnými doušky užívá. DJ hvězda těchto rozměrů však v Olomouci ještě nebyla. 

Berlínský rodák Frans Zimmer, kterého všichni znají pod pseudonymem Alle Farben, dostane do varu publikum svými megahity jako Fading, She Moves (Far Away), Please Tell Rosie, Alright, Little Hollywood nebo předělávkou hitu kapely Reamonn Supergirl. Mimo jiné také spolupracoval se zpěvákem Jamesem Bluntem na písni Walk Away. 

Vstupenky jsou k dostání ZDE a jejich cena je opravdu symbolická. Stojí 100,- Kč a celý výtěžek poslouží charitativním účelům. 

Line-up:
18:00 – 19:00 l DJ Ludwig plus MIO x JUNIOR
19:00 – 20:00 l DJ Ludwig
20:00 – 21:00 l Andrea Pomeje
21:00 – 22:00 l MIO x JUNIOR
22:00 – 23:30 l Alle Farben

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv Alle Farben

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace