Přejít na menu Přejít na obsah

Dvanáctiletý Tye Trujillo je novým dočasným basákem Korn

20. 4. 2017

Pearl Novinky

Kapela Korn oznámila senzaci: na turné s nimi jede baskytarista Tye Trujillo. Zastoupí tak stálého basáka Fieldyho, který se jihoamerické části turné nemůže účastnit a vrací se až v květnu. Že se vám na tom nezdá nic až tolik neobvyklého...ale přesto to příjmení něco napovídá? No ano, je to syn Roberta Trujilla z Metalliky. A je mu mimochodem dvanáct let.

Tye Trujillo, baskytarista skupiny Helmets (tam je nejstaršímu hráči 14) je na začátku svých teenagerských let, ale již nyní se vypracoval na hráče takové úrovně, že ho s sebou může vzít na turné kapela světového formátu. Jistě, geny tady sehrály určitě nemalou úlohu a jsou nezbytným základem, ale nejsou samospasitelné - bez pravidelného a poctivého cvičení to jednoduše nejde. Snědý černovlasý chlapec se postavil na pódium vedle světových nu-metalových veličin a ostudu rozhodně neudělal, naopak.

Na hru Tye Trujilla sledujeme po celém světě velmi dobrý ohlas. Mladík zaujal fans i odbornou veřejnost i u nás - kytarista kapely Dymytry Jiří Urban ml. nadšeně komentoval jeho video na sociální síti.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace