Přejít na menu Přejít na obsah

Evanescence: změna na postu kytaristy a koncerty v USA

9. 8. 2015

Pearl Novinky

Kapela Evanescence se vrací po tříleté pauze, během které zpěvačka Amy Lee porodila syna Jacka. Návrat ohlásili již v červenci, nyní přicházejí s další novinkou: z postu kytaristy odchází Terry Balsamo, novou posilou kapely bude kytaristka Jen Majura z německé folkmetalové kapely EquilibriumPříčina Terryho odchodu nebyla oficiálně uvedena, fanoušci spekulují, že by mohlo jít o zdravotní důvody (Terry utrpěl v roce 2005 záchvat mrtvice).

Amy Lee se vyjádřila na Facebooku kapely slovy:

"Po dvou albech a bezpočtu dobrodružství po celém světě a na pódiu se Terryho působení u nás nachýlilo ke konci. Jakkoli je to těžké, jsme jednotní v tom, že je to správná věc pro nás všechny. Budeme tě vždycky mít rádi, Terry."

O nové kytaristce Amy Lee uvedla:

"Chybějící dílek do skládačky Evanescence jsem našla v jižním Německu. Hraje jak ďábel, zpívá jako anděl a směje se jako dobrý přítel."

Amy Lee už také vyhlíží nadcházející podzimní koncerty v USA:

"Všichni se moc těšíme, až zase budeme letos na podzim spolu hrát, a posuneme program na úplně novou úroveň. (...) Vím, že dáte Jen najevo svou lásku a respekt, který si tato silná, talentovaná žena zaslouží. Mám velkou radost, že mohu přivítat v kapele novou sestru."

A z jakých písní se tedy bude program skládat? Amy vyzvala fanoušky:

"Teď je čas vyslovit požadavky na to, co se má hrát. Nic není nemožné, tak sem s tím!"

Evanescence v roce 2011, krátce před svou pauzou: What You Want

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace