Přejít na menu Přejít na obsah

Festival Metronome se posouvá z června na září

21. 3. 2020

Pearl Novinky

Festival Metronome Prague se odkládá na září. Původní termín 18.-20. června se pořadatelé rozhodli přeložit na podzim v souvislosti se stávající nejistou zdravotní a společenskou situací kolem koronaviru.

"V reakci na nouzová opatření přijatá státem musíme bohužel potvrdit přesun Metronome Prague kvůli obavám z šíření koronaviru. Zdraví a bezpečnost hudebních příznivců, umělců a dalších lidí, kteří jsou do realizace festivalu zapojeni, jsou pro nás na prvním místě.
5. ročník Metronome Prague se odehraje ve dnec 17.-19. září 2020 na stejném místě, na pražském Výstavišti. Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Těm, kteří se v září nebudou moci akce zúčastnit, nabídneme do poloviny dubna možnost vrácení peněz.
Děkujeme vám za vaši trvalou podporu a těšíme se na setkání na podzim. Věříme, že s novým termínem z festivalu vyroste pro všechny ještě magičtější zážitek. Držme si palce a opatrujme se,"
uvedli v oficiálním prohlášení organizátoři festivalu.

Velká hudební událost: přijede Beck i Macklemore
Multižánrový festival Metronome Prague je velkou hudební událostí. Každoročně na něm vystupují výrazné osobnosti současné světové scény. Letos má přijet například hudebník Beck či Macklemore. V minulosti zde vystoupili například Kraftwerk, Primal Scream, Liam Gallagher, Morcheeba, Sting, Iggy Pop, Chemical Brothers, Kasabian, Tom Odell, Ella Eyre, John Cale nebo Massive Attack. Došlo zde také k unikátním spojením, kdy zahráli J.A.R s gospelovým sborem Maranatha či nedávno zesnulý Ivan Král vystoupil s Jiřím Suchým.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace