Přejít na menu Přejít na obsah

Finále Objevu roku radia Haná proběhne už tento čtvrtek v olomouckém Bounty Rock Cafe


Již ve čtvrtek 25. května od 18:00 hodin proběhne finále šestého ročníku prestižní celostátní soutěže Objev roku radia Haná aneb hledáme nové Radečky. Poprvé se soutěží ve třech kategoriích a vítězům bude rozdělen promo balíček v úctyhodné hodnotě 500 tisíc korun. 

Talentovou soutěž pro mladé muzikanty a nadějné kapely vyhlašuje nově ve třech kategoriích Radio Haná ve spolupráci s nahrávacím studiem TA musica Zábřeh, hudebninami Nový Malín a kapelou O5 a Radeček. "Každý rok se soutěže účastní stovky hudebníků. A protože často překračovali žánrové hranice soutěže, rozhodli jsme se je posunout směrem k tvrdší i elektronické tvorbě. Poprvé tak otevíráme nominace ve třech kategoriích – pop, rock a electro. Každá kategorie má partnera v jednom z programů Radia Haná, záštitu přebírají Radio Haná, Radio Haná SkyRock a Radio Metropole, které hledají svůj Radio Talent," upřesnil programový šéf rozhlasových stanic Marek Berger.

Vítěze v kategorii rock a electro vyberou hlasující diváci. V kategorii rock jsou nominovány kapely Ester LC, Koupím si kulomet a Way to. V kategorii electro soutěží FRDM, MAEA a MC Fintsch. O vítězi v kategorii pop se rozhodne na finálovém koncertě v Bounty Rock Cafe, kde všichni finalisté vystoupí naživo. Nominovány jsou kapely Botox, Matěj Plšek Band a The Middle of the Sandwich

Za Hudební Scénu je jasným favoritem kapela Botox se skvělým Honzou Kopečným, jejichž hvězda stoupá strmě nahoru a od loňského roku se s nimi můžeme setkávat na těch největších hudebních festivalech v celé zemi. Speciálním hostem večera bude zpěvák Voxel. Akci tradičně finančně podporuje Olomoucký kraj. 

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv Botox

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace