Přejít na menu Přejít na obsah

Galerie Šantovka jde s oslavami desátého výročí do velkolepého finále. Nabídne opět zajímavý hudební program


Před měsícem jsme byli svědky skvělého vystoupení známého německého DJ Alle Farben. Tím však oslavy desátého výročí oblíbeného olomouckého nákupního centra neskončily. 

Atraktivní hudební program, řada slavných osobností, světelná a akrobatická show i módní přehlídky. To vše si pro své hosty připravila Šantovka v rámci pokračování oslav desátých narozenin. Velká show vypukne již v sobotu 14. října. Po zaplněných Smetanových sadech a fantastické večerní DJ party jde o druhou část párty, která se nyní odehraje přímo v prostorách centra a na koncertních stageích před ním. Tak jdeme slavit! Na co vše se můžete těšit? 

Adrenalin i světelná show
Návštěvníci se mohou těšit na adrenalinová vystoupení akrobatů, levitujících na dlouhých šálách mezi jednotlivými patry obchodní galerie. Mladší návštěvníci si určitě užijí různé interaktivní instalace, VR modely a velmi přesvědčivé simulátory letadel Boeing či Airbus na pohyblivých platformách. Přítomny budou virtuální stěny, unikátní audiovizuální taneční show na indoor stage. Na večer bude připravena unikátní audiovizuální show uvnitř galerie – v Olomouci taková ještě nebyla k vidění! Prostě jedinečný zážitek, jaký divákům bere dech. 

Hvězdná hudební vystoupení
Bez hudby nemůže být žádný pořádný mejdan. Na úspěšnou večerní DJ party ze září naváže další nadupaný koncertní program. A koho si Šantovka pozvala tentokrát? Na venkovním podiu vystoupí Adam Mišík, Lake Malawi, We are DomiO5 a Radeček a Pam Rabbit. Tentokrát se můžete těšit na dvě hudební stage, jenž budou přesně tam, kde v září exceloval Alle Farben. Hvězdné tváře budou nejen mezi hudebníky, ale i mezi moderátory. Publikum bude bavit moderátor, influencer, herec a zpěvák Milan Peroutka, role moderátorky se zhostí také Barbora Krčmová, kterou mnozí jistě znají z OČKO TV a éteru Evropy 2. 

Line-up koncertů:
12:00 We Are Domi
14:00 Pam Rabbit
16:00 Lake Malawi
18:00 Adam Mišík
20:00 Laser show
20:30 O5 a Radeček

Sportovní aktivity i fashion přehlídky
Akci ozdobí i účast fotbalistů z SK Sigma Olomouc. Ti budou na dvou stanovištích v Šantovce nabízet aktivity pro děti, fanoušci se dočkají autogramiády hráčů i debaty s trenéry. Nejen páni si přijdou na své. Milovnice módy jistě ocení, že se během dne odehraje i několik fashion show a přehlídek. Světem módy vás provedou profesionální tanečníci, krásné kousky do šatníku předvedou i úspěšné účastnice soutěže Miss Šantovka.
Rozhodně se máme na co těšit. Nezapomeňte si akci dát do diářů a za týden na značkách. Celý program oslav najdete ZDE.

Text: Milan Papežík, Galerie Šantovka
Foto: Archiv umělců, Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace