Přejít na menu Přejít na obsah

Gratulujeme! Alžběta Kolečkářová přivítala na svět druhého syna a doufá v pár koncertů


Zpěvačka Alžběta Kolečkářová porodila ve čtvrtek své druhé dítě. K téměř tříletému Louisovi tak přibyl mladší bráška. Zpěvačka zároveň ale také vyhlíží čas, kdy světová situace opět dovolí pořádání koncertů.

Netradiční, ale krásné jméno pro syna
Alžběta Kolečkářová s přítelem se stali rodiči druhého syna, kterého pojmenovali opět trochu netradičně - Lenny. Zpěvačka před koronavirovou krizí prošla viditelnou změnou vzhledu - především zhubla 22 kilo díky úpravě stravy a poctivému cvičení. Hned nato ale otěhotněla. Navrácená kila ale bere realisticky - s těhotenstvím by stejně nějaká přibyla.

Motivace k hubnutí: návrat na pódium
Ohledně zdravého životního stylu je ale už zkušenější, a tak jí shazování po porodu nejspíš půjde lépe. Už proto, že by se - pokud to koronavirová situace dovolí - ráda ještě letos vrátila ke koncertování. Nebude to přehánět, vždyť rodina pro ni byla vždy na prvním místě, ale na pódium už se těší.

S nadějí do druhé poloviny roku
Na rok 2020 měla naplánováno velmi mnoho vystoupení, a to včetně několika koncertů na Slovensku, v Rakousku, v Belgii a v Německu. Nakonec bylo vše zrušeno, kvůli pandemické situaci nemohla odehrát ani plánované vánoční turné Vánoční kolečko. Věří tedy, že letos v druhé polovině roku se aspoň něco podaří. Nyní si ale samozřejmě co nejvíce užívá pocit být dvojnásobnou mámou a těší se, až se s novorozeným uzlíčkem štěstí Lennym vrátí z porodnice domů ke svým dvěma "chlapům".

Text: Sylva Kaplanová, Milan Papežík
Foto: archiv Alžběty Kolečkářové

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace