Přejít na menu Přejít na obsah

Guns'N'Roses přijedou příští rok do Prahy!

5. 12. 2016

Pearl Novinky

Tak je to přece jen tady!!! Po turné v USA a v Japonsku se Guns'N'Roses chystají v příštím roce také do Evropy. U nás vystoupí 4. 7. 2017 na letišti v pražských Letňanech. Vstupenky budou k dostání v síti Ticketpro od 9. prosince.

Loni v prosinci fanoušci slavných losangelských rockerů zpozorněli. Po víc než dvaceti letech od rozchodu dvojice Axl Rose-Slash (a de facto konci Guns'N'Roses v původní sestavě) se znesváření muzikanti pozvolna začali zase bavit...a brzy také spřádat plány na reunion. Axl Rose sice koncertoval se svou kapelou pod názvem Guns'N'Roses, neboť na něj vlastní ochrannou známku, avšak z původní sestavy zbyl jenom on. Na přelomu loňského a letošního roku Guns'N'Roses skutečně oznámili reunion v částečně původním obsazení (stále přítomní jsou zpěvák Axl Rose, kytarista Slash a baskytarista Duff McKagan, bubeník Steven Adler odehrál pouze pár koncertů kvůli zdravotním problémům se zády, neúčastní se kytarista Izzy Stradlin, který se nechce znovu pouštět do nejvyšších obrátek šoubyznysu).

Prvním společným vystoupením po letech bylo to v losangelském klubu Troubadour letos v dubnu, na památku toho, že zde začínali. Následovaly koncerty na velmi prestižním a proslulém festivalu Coachella. Poté bylo oznámeno americké turné, které proběhlo v létě tohoto roku.

Guns'N'Roses brzy nato ohlásili koncertní termíny v Japonsku a v Austrálii - a nyní i v Evropě. Evropská část šňůry Not In This Lifetime startuje v Dublinu a zahrne celkem 18 koncertů. Pro ty, komu by z nejrůznějších důvodů nevyhoval pražský termín, je tady ještě Vídeň 10. 7. či Mnichov 13. 6.

Vstupenky seženete v oficiálním předprodeji Ticketpro od 9. 12., fanklubový předprodej již započal. Cena lístků se bude pohybovat od 1490 do 3590 Kč.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace