Přejít na menu Přejít na obsah

HARLEJ již brzy oslaví DVACET let na České hudební scéně


Skupina Harlej oslaví své dvacetiny velkou koncertní nadílkou, která ponese hrdý název „Výroční turné Harlej 20 let, aneb Tak tady máš bože co jsi chtěl!“, která vygraduje velkým koncertem v legendární pražské Lucerně! 

Letošní dvacetileté výročí oslaví Harlej sérií čtrnácti koncertů. „Výroční turné Harlej 20 let, aneb Tak tady máš bože co jsi chtěl“ začne 6. listopadu v Herálci. Jedním z vrcholů turné bude koncert v legendárním Velkém sále pražské Lucerny 5. prosince, přímo na Mikuláše.

Za svou dvacetiletou kariéru má tato punk rocková pětka, pocházející jak z Prahy ale i z Plzně a Mladé Boleslavi, na kontě 11 řadových alb, 1 Best Of album a 1 DVD, které bylo oceněno Zlatou deskou. K úspěšným prodejům hudebních nahrávek přidává kapela i skoro 1000 odehraných koncertů převážně v Čechách a na Moravě, ale i na Slovensku. Kapela si udělala i koncertní výlet do USA a zcela právem patří k pravidelným headlinerům tuzemských velkých festivalů. Je tedy co oslavovat. Jak jinak než velkou koncertní šňůrou ve které nesmí chybět ani legendární pražská Lucerna.

Jak už samotný název, Výroční turné Harlej 20 let, aneb Tak tady máš bože co jsi chtěl, naznačuje, zazní během dvouhodinového koncertu snad každý významný hit. Nebude chybět ani hudební groteska „Toník a Vládík“ ve své vyšperkované formě a hlavně v originálním obsazení.

Na každém ze čtrnácti koncertů vystoupí jako host excentrický Vláďa Šafránek. Velký koncert v Lucerně bude přizdoben o jména spřízněných hudebních hostů. Nebude chybět ani set písní, které normálně na koncertech často nezazní a naopak třeba žádaná „Proměna“ dostane akustický kabát a možná nejen ona. 5. prosince v pražské Lucerně to bude velká hudební mikulášská nadílka! Nyní skupina vysílá do éteru nový singl „ Kulisácká“ z posledního alba „Na prodej“ (MP3 naleznete v příloze tohoto mailu). V půlce září dostane „Kulisácká“ také i klipovou podobu. Právě tento klip zachycuje atmosféru předpremiérového koncertu k 20ti letům skupiny, který se konal letos 15. května v oblíbeném amfiteátru Plaza Plzeň a kam Harlej přišlo podpořit přes 2 500 fanoušků.

Výroční turné bude mít jednotlivé zastávky:
06.11. Herálec KD
07.11. Kovářov KD
13.11. Prostějov KD
14.11. Ostrava Klub Alfa
16.11. Klatovy KD Družba
19.11. Brno Semilasso
20.11. Jindřichův Hradec C Jitka
21.11. Prachatice Park Hotel
27.11. Pardubice KD ABC
28.11. Březolupy Sportovní hala
04.12. Pěnčín KD
05.12. Praha Velký sál Lucerna
11.12. Stříbro KD
25.12. Holýšov KD
26.12. Strakonice Sokolovna 

Na závěr "Kulisácká" jako malá ochutnávka:



© Radek Sladký, MAGMAKONCERT, FB: Harlej
© foto: Nicola Bernardová, Nicola Bernard - photo

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace